Smurf

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 117 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.


"I mener, at, I skal, utrydde, Smurfane, fordi, dei stal, fargane til Moldes fotball-lag"

~ Kjell Magne Bondevik om smurfer

"Life! Don't talk to me about life."

~ Marvin, den paranoide androiden


Smurfene, også kjent som de mest normale skapningene i sin verden, er små blå humanoider med en forkjærlighet for små hvite luer. Grunnen til at de er blå er fordi de har sniffet for mange hamstere. Det er rimelig farlig å sniffe hamstere, når de er rundt ti ganger så store som deg, så da var det ikke rart at de ble blå. Det som skjedde var at på grunn av at hamsterhårene blokkerte deler av luftveiene til smurfene, fikk de ikke puste godt nok og dermed ble blå. Smurfelegene har aldri greid å finne et bøtemiddel for sykdommen, men de prøver stadig. Det offisielle navnet på denne sykdommen er kronisk hamstersykdom.


Kultur[rediger]

Smurfer er svært merkelige skapninger, fordi hver eneste en av dem har en egen fetish som de uttøver i offentlighet. promp

  • Brillesmurfen:

Du har blant annet Brille-smurfen som ALLTID går rundt med briller. Rapporter fra andre smurfer sier at han har en slags merkelig sexfantasi der han bruker briller som et sexleketøy. Alibiet til brillesmurfen er at han faktisk er nærsynt, langsynt og har skjeve hornhinner

  • Smurfine:

Bygdas offisielle hore. Den eneste kvinnelige smurfen og har forført samtlige mannlige smurfer. Hun har ingen hemninger når det gjelder sex, og er med på det når som helst og med hvem som helst. Det alternative navnet er "horesmurfen".

  • Bestefarsmurfen

Sjefen over alle sjefer. Får til og med lov til å bruke bukser av annen farge enn hvit. Grunnen til at han valgte rød skal være at han har mensenblødninger daglig, selv om han gir seg ut for å være av mannlig kjønn. Det er mulig at han er tvekjønnet, men det er egentlig ingen som vet.

  • Jungelsmurfen:

Eremitt og landsfrelser. Han er kjent som smurfenes versjon av MacGyver, fordi han kan lage om en binders og blader til enten klær, bomber eller lasagne. Forsvarte smurfene mot samene, når samene kom i 2042.

  • Klønesmurfen:

Mangler helt klart balanse. Denne lille smurfen elsker bondage og SM, ikke la det uskyldige utseende lure deg. Han bruker kløningen sin for å sjekke både mannlige og kvinnlige smurfer.

Klær[rediger]

Moten blant smurfer er svært spesiell. De har alle blitt inspirert av filmen "Robin Hood - Helter i Strømpebukser" og har siden den tid brukt like klær. Hatten ser også ut som at den er hentet herfra. Når denne moten kommer til å gå over, vil vi finne ut når Mel Brooks lager en film om Adolf Hitler. Da vil de alle gå rundt med liten bart, selv Smurfine, og med merkelige støvler. Sannsynligvis har de allerede laget de nye klærne.

Fiender[rediger]

De største fiendene av smurfene er: