Snegl

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Snegl
Hvordan sneglen føler seg når du tar den i hånden.
Hvordan sneglen føler seg når du tar den i hånden.
Vitenskapelig(e)
navn:
Gastropoda
Norsk(e) navn: Snegl
Hører til: Insekter
Antall arter: 90 000
Habitat: På bakken
Utbredelse: Diverse
Delgrupper:

Sneglen er et tregt dyr som ble oppfunnet av franskmennene, for å få folk til å kjede seg itil døde med sine sneile power så grusomt. Noen mennesker synes at snegler er ekle, selv om slimet de drar etter seg bare er en blanding av driten deres og vann.

Sneglene var tidlige roboter, men senere paret de seg med dyr, og ble derfor smartere. Sneglen skal forresten ikke blandes med snerglen, som er den vanligste. Snerglen slipper ikke ut slim. Sneglen vokser på snegletreet som vokser i England. Merkelig nok er snegler er i flertall i Spania, hvor de har vasket en tredjedel av befolkningen med grønne Sjøstjerneroboter.


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt. Begrepet snegle brukes også om bilister som kjører med lavere hastighet enn det som står på vegskiltet.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!