Sofie Olsen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Sofie Olsen ble født 2001 i Asker. Hun blir på flere måter sett på som et engle barn. I en alder av 15 år har hun oppnådd ting som folk vanligvis gjør på et helt liv. Som i 2014 ble hun ansatt som statsminister, i 2017 vant hun Miss Universe og vant Nobel fredspris i medisin.


Livet som en født nerd[rediger]

Fra ung alder av visste hun sine faglige kunnskaper. Hun var så smart at hun droppet barnehagen og barneskolen og begynte rett på ungdomskolen. På Risenga Ungdomsskole ble hun konstant mobbet av de andre elevene, noe som er forstålig siden hun var 10 år yngre enn noen av de andre elevene. Sofie fikk tilbud fra flere skoler som ville ha henne, men hun søkte seg til Asker. Ting gikk bedre på Asker og hun ble ikke mobbet fult så mye.


De tøffe tenårings årene[rediger]

Da hun var elleve år gammel var hun ferdig med mastergraden sin i medisin, forskning og økonomi, hadde hun ingen ting å gjøre. Som de fleste andre tenåringer ble fest og alkohol et problem for henne. Og i desember 2012 ble hun arrestert for å ha stjålet flere kasser med sprit. Det ble stille fra unge Olsen og hun forsvant fra mediene i nesten ett år.


Politisk karriere[rediger]

Januar 2014 var igjen Sofie Olsen på beina igjen, men denne gangen som politiker for sitt eget parti, "Sofie og hennes disipler". SD fikk stor støtte i Norge og allerede under stortingsvalget vant partiet soleklart og gikk inn i regjering med AP. Olsen ble statsminister. Hun ansatte sin onkel, Egil "Drillo" Olsen som finansminister, og Egon Olsen som forsvarsminister.