Sogot

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


En sogot er et dyr som første gang ble oppdaget av mennesker rundt år 1014. Sogoten er meget intelligent i forhold til mange andre dyr på jorda og har i likhet med oss mennesker utviklet et riktig flott voldssamfunn. De er også kjent for å utstøtte sine egne pga forskjell.

Samfunn[rediger]

Det er akseptert i det sogotiske samfunn at å være forskjellig fra alle andre kan være en sykdom. Om du lider av diferenco khano syndrom kan du havne i fengsel og i værste fall bli utstøtt fra samfunnet.

Historie[rediger]

Menneskets oppdagelse av den rødpantede sogot[rediger]

Sogotene hadde levd et langt liv før de ble oppdaget av mennesket i år 1014, men dette vet vi svært lite om. Det vi derimot vet er at vi har påvirket dem meget i deres livsførsel og samfunn. Dette pga at de ble tvunget til å se på våre grusomme voldshandlinger på det 11 og det 12. århundre. Det var imidlertid ikke før i 1321 at vi oppdaget at Sogoten kunne utnyttes på det groveste. Vi sendte da sogotene (som er nokså menneskelignende i kropp og utforming) ut på det store hav for å oppdage dem siden.

Vi venter[rediger]

Det er uvisst å vite om vi noen sinne vil møte sogotene igjen, men mange forskere blant annet Albert Einstein tror at sogotene er det vi siden har lært oss å kjenne som indianerne. Andre derimot er mer usikker. Viss du leser boka Sogotenes liv og virke: Lever de enda? av Georg Villemann Skog hvor han fremsetter følgende teori:

Sogotene har reist fra vår planet og det er bare et tidsspørsmål før den vil komme tilbake igjen.

Når forskerne snakker om den overhengende co2faren de vil at vi skal ruste oss mot er det i virkeligheten et angrep fra sogotene som menneskehetens ledere har vært klar over helt siden sogotene forsvant på 1300-tallet.

Douglas Adamses tilknytning til sogotene[rediger]

Som vi alle vet skrev den britiske forfatteren Douglas Adams i 1988 bokserien haikerens guide til galaksen som startet med at de slemme vogonene kom og tilintetgjorde jorda. Noen av toppene i det britiske sogotistsamfunn hadde bett ham om å vise verden hvor stor faren fra sogotene var. Han gjorde oppgaven så fort han kunne, men ettersom han hadde mistolket beskjeden trodde han at sogotene skulle komme til jorda i 1992 og følte derfor at han fikk hastverk og han ble stresset. Det var derfor hans forbindelse i boken ble såpass dårlig. Da han i 1994 konstanterte at sogotene ikke hadde kommet ble han rasende og et gammelt vennskap mellom ham og sogonistenes leder Ringnes stjerne ble brutt. De ble aldri like gode venner igjen.

Se også[rediger]

For mer informasjon om sogotenes seksuelle legning se artikkelen om homosogot