Sokkedyr

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Hva!? Bare én sokk? Hvor er den andre? DEN ANDRE!?

De aller færreste har hørt om sokkedyr (Lat.Skoffus Labbus Inkogniti),det fordi sokkedyr er EKSTREMT folkeskye. Siden oppdagelsen av sokkedyrenes eksistens på midten av det 19. århundre har det kun vært få observasjoner,derfor er det lite vi i dag vet om dem. Vitenskapen jobber overtid for å finne ut mer om sokkedyrets levesett. Det antas at den er i slekt med den mer aggressive sokkesnoken.

Opprinnelse[rediger]

Sokkedyrets opprinnelse krangles det mye om, selv om moderne forskning med DNA for lengst har fastslått at sokkedyret nedstammer fra en asiatisk grevlingstamme for ca. 150 år siden. på denne tiden kostet sokker en formue, og å få et sokkedyr i huset kunne bety økonomisk katastrofe, siden sokkedyret liker å ta én av sokkene i et sokkepar og bruke den til å bygge sitt vinterhi.

Bruk i fremtidens samfunn

Et sokkedyr kan inneholde opptil 5 gram lybohymsentre pr individ, noe som det idag brukes i forskning for å løse problemstillingen om hønen eller egget kom først. med tilgang til nok lybohymsentre mener et team amerikanske forskere de kan rekonstruere hendelsen, og få et endelig svar.

Mat[rediger]

Sokkedyr spiser for det meste sokkepar (som de også bruker til å lage vinterhi ) men de foretrekker de langt mere rene "Nyvaskete" sokkeparene. Sokkedyr er også rovdyr som jakter på de langt mindre intelligente hybelkaniner. (Nei..Sokkedyr kan ikke spises. Eller kan de??) sokkedyr er også mat for "Julehunder"

Sokkedyr under angrep av julehunder.

Bestand[rediger]

Sokkedyret var før utbredt over hele Europa inntil Germanerne kom for 200 år siden. Siden sokkedyr spiste og lagret de uvurderlige sokkeparene til folk så ble de regnet som skadedyr.(og byttedyr på grunn av de uvurderlige lybohymsentre..) bestanden regnes til å være 200-10,000,000,000,000 sokkedyr per husstand i dag. en dramatisk nedgang i forhold til 200 år siden når det regnes å ha vært 400,956,947,239,124,678 per hi. sokkedyret sin bestand begynner nå å gå oppover fordi folk ikke trenger og være rike for å kjøpe sokker..

Drikke[rediger]

sokkedyr kan ikke drikkes eller drikke. Med mindre Chuck Norris sier det..

Marsipan[rediger]

Sokkedyr kan verken være eller spise marsipan med mindre Chuck Norris sier det.


Hi[rediger]

Sokkedyr samler materiale til hiet om høsten og elfabana (Den 5 årstiden). De bruker som regel den ene sokken av et sokkepar, og litt av det sjeldne grunnstoffet lybohymsentre. som holder hele haugen sammen..


Habitat[rediger]

Sokkedyr oppholder seg som regel ved elver og innsjøer. Sokkedyr er svært dyktige svømmere og kan svømme opp til 80 kmt.


Sokk.jpg