Solo

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Solo (latinsk: Solo Solus). Drikken solo ble oppfunnet av James Bob den feite kjent som Agent 007 (latinsk: Iacobus Bondus Agentus Nullus Nullus Septus).

Solo er en drikkevare som kan kjøpes på Vinmonopolet i Strömstad. Du må være 32 år for å kunne kjøpe denne drikkevaren. Kong Harald er en av de som drikker mest Solo (tydelige bivirkninger som "kjære forsamlingen, vi er samlet her i dag" er vanlig)(kongens yndlingsord) (les mer om kongen hvis du søker på "kongen"). Solo ble oppfunnet i Jerusalem (mer om Jerusalem hvis du søker på "Jerusalem"). Mange har havnet på gata fordi de har brukt opp alle pengene sine på Solo. Så mitt tips: Drikk Solo, dere aner ikke hvor koselig det er på gata!

Solo lages av rein solenergi. Hvert år reiser de ansatte på solofabrikken en tur til solen for å tappe juice fra dens indre kjerne. Solo er svært deilig og mange blir derfor ganske avhengig av denne drikken. Det kommer ofte mere saft til katten når den vil smake.

Darth Vader var en av de som også drakk mye solo og det var sann han fikk puste problemer, men ikke vær redd, det går ann å ta hostesaft.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

Det er lurt når man skal gjøre det fem ganger.