Sommerhesten (Arectus Hestus)

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sommerhesten også kjent som «Arectus Hestus» på Latvisk. Sommerhesten er en sommerfugl som har fått sol på seg på grunn av at palme trærne som beskytter sommerfuglen har truffet den. Dermed blir eggene til sommerfuglen mutert til en sommerhest. Disse skapningene ble først oppdaget i Østerriket av en augustinermunk kaldt Lars Tom (som også er kjent for motorer og elektrisitet) i 1783, under 2. verdenskrig.

Han oppdaget dette mens han holdt på å krysse en erteblomst og en smørblomst, han så at det var en sommerfugl i en av de andre pottene med plater i, og her hadde den lagt noen merkelige egg som var lyse brune.


Utsende Sommerhesten har ingen bein (men kan ha), to vinger og hestehode. På hodet har sommerhesten følelsesensorer som minner litt om sommerfuglen. Sommerhesten lyser i regnet som en lava lampe, den har en tre meter lang hale, men selve sommerhesten er bare 4 meter lang. Den kan også ha ett vingespenn opp til 20 meter langt. Sommerhesten har som oftest brune brune eller helt hvite øyner, men det kan variere fra hest til hest. Nesen er lignende til en hund men bare litt bredere. Den har også noe som kalles «tangelr», som er små spisse pigger som stikker ut fra ryggraden, disse er til for å skape en skremmende effekt mot byttet sitt. Den har også et brøl på 129 Hz.

Den største sommerhesten som er blitt funnet har vært 5.43m lang med halen og hadde ett vingespenn på 24 meter. Denne ble funnet i Finland for 3 år siden.

Sommerhesten har også tre underklasser som er noen forskjellige variasjoner på den som har oppstått under sommer-paringen. De er helt like, men med små endringer og de kan ikke vises før årstidene er plassert riktig for hesten, klimaforholdene hesten tåler er så vilt forskjellig.

«Jeg vil ha en venn som deg, Hestus det er meg»

-

Dette sa en kar som het Jens til sin beste venn før han tok sitt eget liv.


Abaste Hestus (Vår hest) Ramkar Hestus (Høst hest) Arectus Hestus (Sommerhest)
Har ingen hale, men har bein Ingen kamuflasje Har ingen bein, men har hale
Er vegetarianer Er kjøtteter Er kannibal

Spørsmål som ofte blir stilt når det kommer til Hestus:

- Er den virkelig? - Hvor finner man dem? - Kan man ri på en Hestus? - Hvor mye koster en? - Jeg bor på Island og trenger en venn, kan du hjelpe meg?

Disse spørsmålene er umulig å svare , fordi en Hestus er som en religion. De både eksisterer og de ikke eksisterer, det eneste vi kan gjøre er å tro. Tror man på Hestus vil den eksistere like mye som en Elg (dyr).