Songdalen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Norges fattigste kommune ligger midt mellom K-town (Kristiansand) og S-City (Søgne).Songdalen er plassen der ingen har vært bare kjørt forbi, eller handlet på Kiwi. Songdalen ble grunnlagt i 1996 av Tom Lommebok, en kjent og kjær helt i kommunen også i dag. Dette idylliske stedet ligger ganske sentralt samtidig som de fleste som bor i kommunen bor fryktelig usentralt.


Kommunens Innbyggere[rediger]

Naturlig nok er Songdalen en vakker og nydelig plass der halvparten av innbyggerne er vampyrer ettersom klimaet passer dem perfekt samtidig som de slipper å jakte på mennesker fordi det finnes nok av små bjørner og hvalrosser i nærheten. Den resterende halvparten er bønder. I Songdalen finnes det ingen andre innbyggere en de som går under disse to kategoriene. Derfor ender politiske valg alltid med seier til AP eller SV, unaturlig nok. Det er også en kjent sak at Songdalens innbyggere er svært patriotiske, derfor vil jeg komme med noen forslag på hvordan du best mulig skal klare deg en hel dag i kommunen:

  • Om du velger å ta buss til kommunen burde du bråke, være høylytt og gjerne høre på musikk uten øretelefoner, på denne måten blir du ikke oppdaget.
  • Det er å anbefale at du ikke på noen måte henger deg opp i hva andre gjør med mindre det handler om jorbruk.
  • Ikke fornærm eller se ned på Songdølingen, de har ikke bare spiss tunge men også en fryktelig stor familie!
  • Ser du en bjørn eller hvalross burde du fange den, ingen vil da oppdage at du er utebys fra.
  • Hvis du skulle være så uheldig at du blir oppdaget, løp, løp for livet. Det er ikke trygt i Songdalen dersom du ikke er en ekte songdøling.

For nærmere informasjon om hvordan du skal oppføre deg, hva du må ha med deg og hvilke vaksinasjoner som kreves for å komme inn i Songdalen, kan du ta kontakt med ingen. Ingenting av denne informasjonene er egentlig riktig.

Attraksjoner i Kommunen[rediger]

Her har vi alt fra a til å. Ført og fremst har vi en viktig samlingsplass for spente forskere "tappen." Hit samler alle ungdommer seg i alderen 10-20 for å henge ut av vinduet på gamle 240'er og snakke med hverandre. Forskerne ligger vanligvis på lur bak bensinpumpene og inni hekken til nabobyggene for å lære om ungdommens kultur i dag uten å bli oppdaget.

Juvet har også blitt mer populært i dag en før. Dette er fordi gruvearbeideren som hugget ut Juvet er i dag døde å ingen husker lengre hvordan og hvorfor Juvet er som det er. For tyske bobilturister og geologer er dette en spennende plass å besøke.

Den siste plassen er idyllisk å flott. Postveien over groheia. Over denne veien går barn og ungdom i Songdalen dagelig ettersom det er den eneste måten å komme seg ut av kommunen på. Hjem er det mulig å ta buss ettersom søgnebussen går forbi sondalen. Barn helt ned i 3 års alderen farter over for å komme seg i barnehagen, dette har det blitt mye oppstyr rundt og det ble til og med laget en dokumentar om postveien. Dokumentaren er solgt verden over. Turistene ligger ofte på lur for å få noen bilder av de barna når de prøver å komme seg uhindret over den farefulle ferden. Barnevernfelt er også ofte på turer her ettersom det er uendelig mye skog å dersom de mister barnene vil det ikke skje noe alvorlig utenom fallulykker og drukning.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!