Sopp

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Sopp

Sopp (av latin soppicus namnamicus) er en delikatesse som kan stekes og nytes på alle smaksløkene. Sopp plukkes, skjæres opp og stekes, og nytes f.eks til kjøttretter, eller som alternativ til potetgull i dip.

«Sopp er en fin ting.»

- om Anonym narkoman

«Nei og nei, nå har jeg fått sopp her også!»

- Harald Eia om sopp

Soppjeger: a[1]


Siesopp har blitt noe mer utbredt, også i Norge, i forbindelse med finanskrisen. Siesopp er veldig konjunkturavhengig.

Passopp er også populær, men vær varsom da den kan være aggressiv. Den kan være gøy å leke med, bare så du liksom vet det, din banan flue.

Soppens legendariske opprinnelse[rediger]

Alle soppene her på jorda stammer fra den samme arten. For 65 millioner år siden sies det at dinosaurene ble utryddet av en kjempe asteroide. Denne asteroiden var egentlig et lite egg fra den første soppen som har eksistert, nemlig Soppus Titanius. Soppus Titanius sies å være den første soppen som har eksistert i universets historie. Det fantes også bare én av dem. Soppus Titanius var så stor at den strakte seg hele veien til universets "vegger".

Soppus Titanius var kanskje også grunnen til the big bang. For Soppus Titanius hadde evnen til å spise vakuum for å vokse. Uheldigvis for soppen ble den til slutt så stor at veggene i universet ble dyttet fra hverandre, etterhvert så mye at de ble ødelagt i et gigantisk smell. Eksplosjonen var så voldsom at Soppus Titanius ble skremt og med et uhell la tre egg.

Det ene egget fløy rundt omkring i verdensrommet helt til det traff jorda for ca. 3 milliarder år siden. Etter noen tusen år klekket dette egget, og hundrevis av forskjellige sopparter poppet ut av det samme egget. Etter lang tid med evolusjon kom andre dyr og planter til stede som insekter, dinosaurer og eppletrær. Så det vil si at alt liv på jorda og kanskje hele universet stammer fra sopper.

Det andre egget bombarderte, og drepte alle dinosaurene for 65 millioner år siden. Dette egget hadde med seg nye og spennende sopper. Noen av disse soppene utviklet seg og ble om til mennesker, hunder og andre paddedyr. Det er bare et spørsmål om tid før vi blir bombardert av det tredje egget. Kanskje byr det på en galaktisk krig mellom mennesker og sopper, hvem vet.

Magisk Sopp[rediger]

Hallusinogener utgjør omtrent 50% av det daglige inntaket til Statsminister Erna Solberg og Juni Anker Hansen fra Hotel Cæsar. Begge to er hyppige turgåere, men vralter uti skauen en vakker høstkveld for kun en ting; Fleinsopp.

Fleinsopp er stort sett det man helst vil ha på pizzaen når de ser re-runs av "Pompel og Pilt". Ikke bare blir det mere underholdene, men 3D-TV kan bare vinke farvel når vaktmesteren, Gorgon, tusler bort til deg, fikler med beltespennen din, og hvisker erotisk: "Repareeeere.. Repareeeere..". jeg hater sopp hilsen LARS. jeg er veldig enig. det smaker godt, hilsen Lars 2017


Årsaker til sopp[rediger]

Sopp kan komme av cringy aktivitet, og dabbing over lengre perioder. Maria sier at hun har levd med sopp i flere år etter at hun fikk diagnosen Dabbius Pilatus. Hun har vært traumatisert fra denne dagen.


Hvor du finner sopp[rediger]

Sopp finner du ofte på mørke og dystre steder, der de venter på å få tak i fluer. De fleste sopper spiser fluer, men vi har noen mer sjeldne sopper som spiser andre ting. Hvis du vil finne en bestemt type sopp bør du vite hvilket type sopp det er og hva den spiser. For du kan nemlig lokke sopper til det stedet du vil ved å legge ut riktig agn.


Farlig sopp[rediger]

Selv om når du tenker på sopp tenker du kanskje på de fredelige urørlige soppene, men visste du at det er en sopp som heter Svampus Enormus? Svampus Enormus er en kjempe sopp som går på fem bein og spiser cringy barn. Men det er veldig få av dem i dag fordi i år 1995 var det en stor krig mellom mennesker og Svampus Enormus. Men menneskene fant ut at Svampus Enormus sin svakhet var elg. Så menneskene kastet elg på soppen og den ble aldri sett igjen... Men det går fortsatt rykter om at cringy barn har blitt spist av Svampus Enormus nylig... Ikke det at noen bryr seg om det.

Svampus Enormus går berserk!


Kjente sopparter[rediger]

Soppus Titanius ,Svampus Enormus, Svampus Minimus, Flue sopp, Fluggus Etus, Soppus Kanibalus, Soppus Hjertinfarkus, Sjampinjong, Skolus Skulkus, Otaku Weeabus, pc masturus, Kosnsoll Peasseus osv.