Sosialisme

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Sosialisme (fra latin socius - tvang, tarmproblemer) er en psykisk lidelse som forekommer blant folk med lav IQ og høye utslipp av karbondioksid, eller rettere sakt tarmgass. Forskere har enda ikke kommet fram til hvordan denne sykdommen oppstår, og det er vanskelig å stille diagnosen siden den har mange likhetstrekk med OCD (tvangslidelse), Aspergers syndrom og Downs syndrom. Mange forskere mener også at mennesker som lider av sykdommen har hyppige tendenser til å utvikle Tourrettes syndrom i ung alder.

Det har lenge blitt spekulert i om mennesker med Sosialisme syndrom opprinnelig kommer fra en av månene som kretser rundt Saturn, siden det er viden kjent at dette er en gigantisk gassplanet. Andre grunnlag er at pasienter har heftige utbrudd der de uttrykker tanker om klasseløse samfunn, likhet, feminisme, tarmproblemer og revolusjon. Slike radikale tanker må være av utenomjordisk karakter, ettersom det aldri ville fungert i praksis, mener forsker og tidligere sosialist, Karl Ivar Hagen. Ifølge ham er det ingen vitenskapelig eller logisk sammenheng mellom tarmgass og et klasseløst samfunn. Han har forøvrig spilt en aktiv rolle i kampen mot sosialister og fremmet et forslag til regjeringen i 2004 om å starte konsentrasjonsleirer og gasskamre for å få luket ut problemet. Det er et vitenskapelig faktum at sosialistene står for 78 % av CO2 utslppene i verden, sammen med kuer. KrF gikk sterkt imot dette forslaget fordi de mener det går sterkt imot deres kristne prinsipper, som nestekjærlighet. De gikk inn for offentlig korsfestelse, ettsom da ville alle komme til himmelen.

I Norge har vi en organisasjon som jobber for å hjelpe slike mennesker å fungere normalt i livet, SV (Sosialt Vanskeligstilte). Organisasjonen ble startet 16. mars 1975 av Karl Marx for å hjelpe hans mentalt syke kone, Kristin Halvorsen. SV har forøvrigt gått inn for å beskatte oksygen, slik at det blir en jevnere omfordelig av godene. Hvilke goder det er snakk om er enda uklart blant politikere og leger, men det spekuleres i om det gjelder tarmgass og frukt og grønt på skolen. SV har også inrømmet at de vil skattelegge hele verden, legge avgift på ytringsfriheten og lage enn bompengeordning for toalettbesøkende på offentlige steder, ettersom det er bare de rike som får gleden av disse godene. Alt dette er i samarbeid med AP (Avgiftspartiet) og Ottar (Oterfolket).


Kritikk[rediger]

Det kretser mye kontrovers rundt disse menneskene ettersom mange mener det var de som startet Andre verdenskrig og Den kalde krigen. Under Andre verdenskrig var sosialistene aktivt involvert i utbyggingen av konsentrasjonsleirer og gasskamre, der de brukte menneskelig tarmgass for å ta livet av flere millioner jøder. Det ble da også funnet hemmelige SS (Sosialistiske Sadister) dokumenter som avslørte at sosialistene ville ta verdensherredømme. CIA og FrP med Carl I. Hagen i spissen klarte derimot å stille de skyldige for retten. Fem av de medsammensvorne og noen uskyldige sivilister ble henrettet ved halshugging. Kristin Halvorsen var da medlem i SS og er tiltalt for flere voldsovergrep mot Jøder og fete mennesker med pølsefingrer. Sosialistene viser sterke tendenser til antisemittisme og jødehat. De er ofte diskriminert i media som følge av dette.


Kjente personer som har lidd av sykdommen[rediger]

Øystein Djupedal

Jens Stoltenberg

Kristin Halvorsen

Josef Stalin

Mao Zedong

Gro Harlem Brundtland