Soss

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Soss ( eller sossisfransk ) et annet ord for pølse. Det er folk som føler en stor trang til å gå i merkeklær 24/7, dynke ansiktene sine i brun skokrem ( som de kaller brunkrem )*snøft* og ikke tåler å bli skitne. Ofte fra byen, er som regel tøffe i trynet og ikler seg gjerne hårbånd/pannebånd. Passer alltid på å gå med håret i sleik. En gjennomsnittelig soss snakker fint, tåler ikke skit,er overlegen, og kommer fra byen. Det kan også forekomme at sossene IKKE har drittrike foreldre ( Se wannabe-soss ). Det er en stor tragedie, det som skjer da er at de har rike folk andre steder, og får omtrent 200 000 til en "stor dag" i livet feks. Konfirmasjon. Sosser er sjelden populære i byen , men hvis de skal på ferie på bondelandet er de hatet.

Typer

Det finnes flere typer sosser, men de verste typene er vestkant-sossen(Oslo) og Molde-sossen ( Molde VGS toppidrett-sossen ).

Jente-sosser kjennetegnes ved at de er veldig bitchy. Og forskere har enda ikke funnet ut kuren til dene sykdommen. Forskere kaller dette for Princess-bitchface syndromet.

Andre ord for soss er: snobb, riking som viser det, skokremfjes, spradebasse, potet, drittunge, klyse og person som dør om han ikke har merkeklær.

Og alle andre folk som ikke kan inse at dem merkeklærne dem går i er laget av fattige barn i Asia/Afrika.

Sosser er egentlig selvopptatte, selv om de til tider later som om at de bryr seg om andre og de ser ned på alle andre som har sin egen stil ( selv om de som har egen stil kan være kule, populære.. osv.. ) På sosse-skoler ser man BARE sosser og noen ganger så ser man kloninger, skulle man tro. Men neida.

Sosseimperiet

Sosseimperiet er et imperie som er opprettet av de verste sossene i verden. De som er medlemmer tror det er hippt og å være medlemmer, men vi som er normale vet bedre. Hvert femte år avholdes det et sossevalg, der svartssossen velges. Neste valg er i 2012. svartsossen fram til det, er selvfølgelig den største, verste og ekleste sossen i verden. Svartsossen kalles det fordi han/hun er den eneste som har lov til å se ut som en fra ett land hvor svart er nasjonal hudfarge , ved å bruke svart skokrem isteden for bare brun. Den nåværende svartsossen er en blond jente.

Farer

En soss forurenser mer en alle kuene i verden gjør, altså med avførig osv.. Eksperter mener at enhver soss har sitt eget lille hull i ozonlaget over seg. sosser utgjør også en ekstrem trussel til resten av miljøet. når de vil ha nye klær sier de:

  • PAPPA jeg må ha nye klær, og det nå! hvis ikke dør jeg omg omg! im going wild lizm.

Da tar det sjeldent lang tid før de får det de ber om. siden de spør så ofte kommer jordens naturressurser til å bli brukt opp innen de neste.........


Soss.jpg