Spøkelser

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Et spøkelse er en rase som stammer fra en type blomst med kaviar, også kjent som Svigermor . Den hvite fargen er en reaksjon mellom lukten og kaviaren. Den har fått flyvevnen sin av en annen ner slektning varmluftsbalongen, og evnen til å skremme vettet av folk fra Amy "whine"house på gaten. Hva kaviaren har med dette og gjøre er ikke dokumentert.

Historie[rediger]

At spøkelser kan hjemsøke hus er sprøyt fra en eller annen moroklumps kjeft. Spøkelsers "Hjemsøking" av hus er bare forbipassering. Det som gjør at folk blir veldig redde for spøkelser, er fordi at spøkelser har en effekt på menneker av stoffet Feromonastikastium. Sniffing/Røyking har samme effekten.

Spøkelser er også kjent under synonymet lakentyver. Sjekk nøye når du har vasket sengetøyet ditt, bemerk deg helst hvor mange laken du vasker av gangen. Mange har erfart at laken i likhet med sokker forsvinner til stadighet. Hva spøkelsene gjør med sokkene dine vil du nok aller helst IKKE vite. Noen mener også at spøkelser rasler med lenker. Dette er bare humbug.

spøkelser er det same som en albino nei jeg mener ikke rar men hvit. et spøkelse voldtar alle han ser noen ganger og sleiker jenta og suger gutten. spøkelser er en blanding av en ape,en albino og en sexuel gærning.helllllfcdkpoåeozdspifidsfjiod

RELIGION:

Vi Som Tror På Spøkelser

Vi som tror på spøkelser er en liten med desto like viktig religion.

For å få lov til å tro på spøkelser må du selvfølgelig leve etter visse regler (alle skjønner jo det! Man kan jo ikke bare gå rundt å tro hva man vil!! "Da" lixom.. Hallo..?!)

Det aller viktigste er at du må aldri spise brød. HVERTFALL ikke med gluten. Det er djevelens værk! (Riktignok tror vi ikke på djevelen, men vi har da respekt for ham!)

Gluten! Æsj! Og selvfølgelig aldri spise etter soloppgang. Spising skjer i mørket i respekt for spøkelsene.

Dette er noe av grunnen til at det er få tilhengere av denne religionen i nord.

Du må også alltid gå med strømpebukse. Hvis du ikke går med strømpebukse hver dag, bare om sommeren naturligvis, så får du ikke lov til å tro på spøkelser lenger.

Du skal heller ikke begjære din nestes tantes barnebarns lekebil. Det kan bli stygt.

Du skal ringe din mor og din far på henholdsvis morsdag og farsdag. Det er meget viktig at du ringer på disse dagene og spør hvordan de har det i dag, selv om du har vært sammes med dem hele dagen, eller du bor hjemme. Ringe er et MUST. Bursdager er valgfritt, men vi ser at en stor del av de som tror på spøkelser ringer også denne dagen.

Du skal ikke stjele store ting. Litt nasking ser vi mellom fingerene på. Penner fra jobben; helt greit! (Noen vil til og med si at vi anbefaler det)

Ellers så er all form for synging, dansing, latter, spising på restaurant, lesing av bøker, bruk av PC, vanndrikking, solbrillebruk, ansiktsbehandlinger,

gåstoler, skolegang, kalkunslakting, skriving, hosting, halting, dobesøk, vottebruk og sokker STRENGT forbudt!

Bryter du noen av disse reglene får du IKKE lov til å tro på spøkelser mer!!

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!