Forskjell mellom versjoner av «Lange flate ballær»

Hopp til navigering Hopp til søk
1 byte fjernet ,  21. mar. 2007 kl. 20:53
ingen redigeringsforklaring
{{Sitat|de trodde de bare skulle på et homsetreff i Tyskland...|[[VG]]|Lange flate ballær}}
 
Lange Flate Ballær er en vill homsefilm om seks karer som har en ting til felles, de har alle lange flate ballær... De jobber som homsefilm -distrubutører, og jobben deres trues av konkurs, og guttene står i fare for å miste ballæne deres fordi de har havnet i problemer med [[mafia]]. I ren desperasjon velger de å gjøre det som er mest naturlig for dem - å bruke det som er igjen av de lange flate ballæne dems på en pornofilm som spilles inn i Tyskland. Uten damer. Som vist under, fra forspillet til verdens største homsetreff.
[[Bilde:langeflate.jpg|Bilde er fra homsetreffets forspill]]
Filmen har fått mye omtale i media pga antall kjendiser som medvirker i filmen. Noen av de som dukker opp er: [[Jose Mourinho]], [[Ari Behn]], [[Elin Tvedt]], [[Dorthe Skappel]], [[Åsne Seierstad]], [[Martin Bull Gudmundsen]], en geit, [[Lars Olav Karlsen]], [[Thomas Strzelecki]], [[Valgerd Svarstad Haugland]] og [[Åge Hareide]]
 
<br><br>Det meldes fra offesielle kilder at filmens andre utgave er under utarbeidelse og trenger dine homse-historierhomsehistorier fra militæret, les mer om dette på den offesielle lenken til filmen under:
 
== Eksterne lenke ==
Anonym bruker

Navigasjonsmeny