Forskjell mellom versjoner av «Stiftemaskin»

Hopp til navigering Hopp til søk
1 699 byte lagt til ,  28. mai 2011 kl. 02:33
Lagde artiklen lenger..!
m (Tilbakestilte endring av 81.166.97.86 (diskusjon) til siste versjon av 89.8.0.108)
(Lagde artiklen lenger..!)
Stiftemaskinen hadde funnet sin plass, på kontoret. Som en nyttig medhjelper for å stifte sammen ark, derfra navnet: stiftemaskin.
Enkelte bruker også stiftemaskinen som ett tortureringsredskap, husfliden vil ikke si noe om denne saken.
 
==Bruksommråder==
Stiftemaskinen brukes stort sett til å kjøre en liten stift laget av metall, gjennom flere plater av tørkede trær og vann. ''(Om du ønsker å lage disse platene selv er blandingsforholdet 91 % trefiber og 9 % vann)'' Men etter den store Geek invasjonen i 1990, har man sett at flere og flere bruker stiftemaskinene til å holde øyelokkene åpne. Dette er fordi man vil holde ut flest mulig timer fremfor en datamaskin uten å sovne. I disse tilfellene ser man at stiftemaskinens uendelige muligheter til å benytte stifter i annen farge eller lengde kommer til nytte.
 
Foreksempel til det årlige, Norgesmesterskapet i Lemen-jakt, brukes 1.5cm stifter. Og når man slakter sauer stifter man en 5cm lang stift rett inn i hodet på sauen slik at den mister alt av følelser i kroppen og kan være i livet mens den blir partert opp i diverse kjøttstykker som serveres på middagsbord rundtom i hele landet.
 
 
Det er også vanlig å bruke in stiftemaskin for å "prøve ut en omskjæring" før man tar den. Da trekkes forhuden tilbake og man stifter det man kan fast til penis-skaftet. På denne måten vet man om man vil ha, eller trenger, en omskjæring. Ingen islamske leger stiller seg bak denne bruken av stifte maskinen, men de aller fleste amerikanske leger, gir bistand for å gjøre dette "inngrepet".
 
I 2012 sies det at et rommskip fyllt med stiftemaskiner vil komme å invadere jorda. Selv om mange stiller seg kritisk til dette, mener S.T.I.F.T-Norge, at dette er en påstand man bør stille seg ukritisk til. ''"Hva er sjangsen for det sier du?! Jeg har sett dem! De er allerede her! Åpne øya dine!"'', sier en representant for S.T.I.F.T-Norge til Ikkepedia.
 
[[Kategori:Nyttige gjenstander]]
Anonym bruker

Navigasjonsmeny