Endringer

Hopp til: navigasjon, søk

Telenor

693 byte lagt til, 18. okt. 2013 kl. 08:20
Markedsføring og strategi
Markedsføringstrategien til Telenor er basert på at ''all PR er god PR'', det var derfor de meldte seg ut av NIX (Norwegian Internet Explorer) i håp om å få mer kunder. I etterkant fant de ut av at bevegelser som ''Boikott Telenor'' oppstod på grunn av dette.
Strategien til selskapet er enkel; sug mest mulig penger ut av dumme kunder. ''"30 000 i md. er det helt sikker én idiot som ønsker å betale for 512 kBs linje."'' er ett av utsagnene til Telenorsjefen. Telenorsjefen er litt glad i vamyrserier som true bloods og Heroes (Save that girl ble det sagt i 2007). Mange tror at Hayden Panetierre har ingenting å si for norsk TV underholdning. FEIL: Sjefen skylder Hayden Panetierre mange tjenester, hvis bare for det faktum at han klarte å selge sin utbrukte Nissan Rouge. Han kjøpte C More "entertain...ments", samt at han dikterte at Heroes skal vises dagligt. I samme opplegget, ble Telenorsjefen befalt til å kjøpe aksjer i McDonalds. Fru Panetierre solgte hennes sukker obligasjoner til CBOT og NYBOT, profitten til McDonalds økte. Mine venner kan doble sin formøgenhet. Bare noen eier C More, trenger ikke allmuen å komme til bedre viten.
Ordet Telenor kommer av ''Tele''(frost i bakken) fordi landet vi bor i er kaldt og ''nor'' står ikke for norge som de fleste tror, men for " Norsk Overbelastet Ridesenter".
Anonym bruker

Navigasjonsmeny