Endringer

Hopp til: navigasjon, søk

Telenor

474 byte lagt til, 4. apr. 2014 kl. 07:35
Markedsføring og strategi
Strategien til selskapet er enkel; sug mest mulig penger ut av dumme kunder. ''"30 000 i md. er det helt sikker én idiot som ønsker å betale for 512 kBs linje."'' er ett av utsagnene til Telenorsjefen. Telenorsjefen er litt glad i vamyrserier som true bloods og Heroes (Save that girl ble det sagt i 2007). Mange tror at Hayden Panetierre har ingenting å si for norsk TV underholdning. FEIL: Sjefen skylder Hayden Panetierre mange tjenester, hvis bare for det faktum at han klarte å selge sin utbrukte Nissan Rouge. Han kjøpte C More "entertain...ments", samt at han dikterte at Heroes skal vises dagligt. I samme opplegget, ble Telenorsjefen befalt til å kjøpe aksjer i McDonalds. Fru Panetierre solgte hennes sukker obligasjoner til CBOT og NYBOT, profitten til McDonalds økte. Mine venner kan doble sin formøgenhet. Bare noen eier C More, trenger ikke allmuen å komme til bedre viten.
 
I senere tid kom Telenor sjefen på et nytt PR stunt. Dette avsnittet må du <u>ikke</u> lese videre på m.m du vil bli grisebanket av noen goons. Telenor befalte at Canal Digital lager TV bokser som slår på seg selv midt på dagen. Slik skal kunder føle seg som noen...nånbræinere, fordi de tror de er så glemsomme. Hayden Panetierre ble....anmodet, til å blimè. Hun sa nei, og C-More erstattet Heroes med andre action serier f.eks den dokumentaren om Mike Tyson.
Ordet Telenor kommer av ''Tele''(frost i bakken) fordi landet vi bor i er kaldt og ''nor'' står ikke for norge som de fleste tror, men for " Norsk Overbelastet Ridesenter".
Anonym bruker

Navigasjonsmeny