Spinat

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


- Er ikke det en type leverpostei? Sagt av George W. Bush

- Mener du at det er et dyr? Sagt av SkipperenSpinaten er et lite, grønt, ivrig og lett gjenkjennelig dyr som lever under bakken.

Spinaten er som sagt et lite og grønt dyr. Den har lange, blå horn på begge sider av hodet og en gul flekk på ryggen. Hjertet til en spinat er nesten like stort som en knyttneve. Hjernen er på størrelse med et knappenålshode. Den har veldig korte ben, med lange, skarpe og mørkegrønne klør. Grunnen til de lange klørne, er at den ofte må slåss mot mark og tusenbein.

Spinaten ernærer seg for det meste på råtne blad og døde mark. Den er spesielt glad i gamle sigarettpakker som har ligget ute i et regnvær eller to. Dessverre er det ikke så lett å få tak i det lenger..

I hulene sine har spinatene absolutt alt de trenger. De har en seng, et lite kjøkken, et toalett, en tv, en sofa og bilder av Mac Gyver, deres store helt.

Noen ganger gjør marken innbrudd i hulene til spinatene. Da stjeler de vanligvis råtne blader, som de finner i kjøleskapet, og bilder av Mac Gyver. Bildene av Mac Gyver spiser de. Det var nemlig Mac Gyver sin feil at det er så mange barn som river mark i to, for å sjekke om de er sant at om det er like mange ringer på hver side, så kan marken bare krype videre. Men vist du tror at spinatene har hulene sine ute i skogen, så tar du feil. Spinatene lager vanligvis hulene sine i nærheten av folk, slik at det er enklere for dem å få tak i sigaretter, som de ikke kan leve uten. Har du først fått en spinatfamilie i plenen, er det nesten helt umulig å bli kvitt dem.


Oppskrift på spinatkverking.

Du trenger: En pakke sigaretter. En bitteliten kurv med råtne epler. En hammer. En plastpose.

1. Sett kurven med råtne epler foran hullet til spinaten. 2. Vent til spinaten kommer opp! (Kommer den ikke opp etter 10 minutter kan du legger pakken med sigaretter sammen med eplene.) 3. Når den kommer opp, slår du den i hodet med hammeren. 4. Putt den i plastposen. 5. Send den til Kurt Nilsen, og hils fra meg!