Josef Stalin

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Stalin)
Gå til: navigasjon, søk

Josef Stalin var en kjent skateboarder som levde mellom 986 f.kr til Les videre for og når han døde. Han er mest kjent for sitt besøk i irak i 1950. Mange mener at USA var de første i Irak 1951, men dette viser seg å ikke stemme ettersom Stalin bygget en tidsmaskin og reiste til 1951. Han kidnappet alle som var med på opdraget i å sende Kim Jong Un på månen og tok dem tilbake til 1950 der han fikk de tl å hjelpe ham å komme seg til månen.


MODELL KARRIEREN[rediger]

Fil:Https://tjen-folket.no/tmp images/204-770.jpg

Mest kjente modell bilde Stalin har tatt

Stalin er også kjent for å ha blitt tildelt Gull Lekker [Som gis til den beste modellen i verden] hele 7 ganger. (1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 og 20015.) Han hadde stått modell for Modell Gruppen United (871 f.KR - 1990 E.KR), Modell Lekker (1989-2013), Chelsea Palaz Modell (2013-2014), Real Modell (2014-2017) Han regnes som en legende i Modell Gruppen United etter å ha tilbrakt noen år i gruppen, men noen Modell Gruppen United fans misliker han sterkt etter at han meldte overgang til rivalen Modell Lekker i 1940. I 2007 regner vi med at han hadde vunnet Gull Lekker på ny etter å ha startet året veldig bra, men han ble brutalt drept av sin gamle venn Adolf Hitler som i 1945, rett før han døde, bygget en tidsmaskin uten at noen visste om det. Hitler's tidsmaskin kunne dessverre bare reise 1 sekund frem i tid, men Hitler tenkte raskt å reiste til 1950 og stjal tidsmaskinen Stalin bygget da og reiste til 2007 for å ta hevn på Stalin.

POLITISK KARRIERE[rediger]

Under annen verdenskrig var Stalin leder i Sovjet-Unionen. Han er blandt annet kjent for å ha jobbet på MC'Donalds mens krigen foregikk. Mange kritiserte ham for dette og i 1941 gjorde Hitler et kuppforsøk i landet fordi han ville sette inn en leder som konsentrerte seg mer om krigen fordi Hitler mente at Stalin ikke gav ham nok motstand. Hitler viste seg å ta feil da Stor-Britannia, USA, Frankrike og Sovjet-Unionen innvaderte Tyskland i 1945.Han var også en homoseksuel boms

  1. stalin var aserbaidjan ikke russland


DEN STORE VANNKRIGEN[rediger]

Josef Stalin var veldig god i selvmordsvanning og å lede folk inn i vannsprederen ubevisst. Han hadde mest menn på laget men det var noen kvinner. Stalin var lei seg over dette for han hadde lyst til å lede krig med tusener av spanske modeller i ledelsen. Etter noen år klarte Stalin det han ønsket og ble leder over en gigantisk vannkrig med spanske modeller som han også hadde jobbet med når han var modell på Modell Gruppen United. Ha ba disse spanske modellene over til kaffe en gang, når de kom fikk de kaffe men også et papir hvor de måtte signere. De visste ikke hva papiret var for noe men signerte for det. En mann med navn Putin hadde hørt dette og fortale jentene dette. En annen mann hadde hørt dette så derfor vet vi med hundre prosent sikker på at dette er sant. De forklarte at mannen Putin tok feil og dermed var de med i en stor vannkrig hvor de var i ledelsen. Etter noen år døde Stalin under krigen kun 98 millioner år gammel. Rest In Peace Joseph Stalin! Du vil alltid være en stor og flott mann! Selv om du er død da.

JOBBER STALIN HAR HATT[rediger]

-Postmann -Do papir selger -Dør selger -Telefon selger -Stått i kassa på Kiwi ( mini pris ) -Tømmer hugger -Ansatt i Telenor -Wifi sjef for Telenor -Skateboarder -Modell -McDonalds -Burger King ansatt -Vaske hjelp på GameStop -Lege -Advokat -Politi -Trikk sjåfør -Ansatt hos VG -Mote Politi i Se og hør. -Fotograf -Maler -Fotograf for Dagbladet -Ninja -Lagde Pokemon Sangen for Japaneserne -Bensin fyller -Stått i kassa i 7/11 -Bussjofør i kolonien Vest Agder -Statsminister i Portugal -Direrktør i firmaet snl som produserer kvalitetsdildoer -Barnepiken til Erna Solberg og Siv Jensen -Marx Ucerberg (eieren av AdO arena, som ligger i rådteltet Kautokeino) -Kvinne

Det er så mange mer men vi kan ikke si alle sammen for han har hatt c.a 1000 jobber og kanskje flere?