Josef Stalin

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Stalin)
Gå til: navigasjon, søk

Josef Stalin var en kjent fotballspiller som hadde to livsopphold. Hans første liv var fra år 986 f.kr - 1941. Hans andre var fra 1999-2015. Han er mest kjent for å finne opp tidsmaskinen som han brukte for å returnere til jorden i 1999. Da han returnerte bestemte han seg for å satse på fotball, men i hans første livsopphold var han mer interessert i politikk. han er ikke bare kjent for tidsmaskinen, han er også kjent for å finne opp doen vi kjenner i dag.


Forball-Karrieren

Stalin regnes av de fleste som tidenes beste fotballspiller. Han har intet mindre enn 7 gullballer. (1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, og 2015) Stalin var også fotballspiller i sitt første livsopphold, men det var ikke hans største fokus. I stalins retur i 1999 sjokkerte han alle med hvor urealistisk god han var. Folk kunne ikke tro de de så. Ikke bare Vant han gullballen de neste 6 årene, men han førte også laget sitt, Manchester United til "The treable" alle 6 årene. I 2004 ble det derimot satt en stopp. Messi og Ronaldo satte seg en plan om å bli de dominerende navnene innenfor fotballen. Og planen deres var god, men ond. De abusde tpa og teleporterte seg til Stalin. Stalin rakk ikke å reagere før han ble one deaget av Ronaldo. Utrolig nok viste det seg at Stalin faktisk overlevde. Men fotballkarriæren, den var over. Trodde man. Allerede i 2015 var Stalin klar for å returnere igjen, og dette var også gans bete sesong gjennom tidene. Manchester United vant "The treable", og Stalin scoret 237 ligamål. Men Messi og Ronaldo tok grep. Igjen ble tpa abused. Men de to fotballstjernene klarte å lure seg bort fra Stalin. De gikk bak et hjørne og de satte seg ned å campet. Noen sekunder senere løper Stalin forbi. Og han glemmer å sjekke hjørnene, og blir meid ned av to P-90'er. Stalins andre livsopphold endte dermed brått. Vil han returnere igjen? Stalins karriære: (975 f.kr - 1015 e.kr, Bryne FK. 1015 e.kr - 1941 e.kr, Real Madrid. 1999-2015, Manchester United.)

POLITISK KARRIERE[rediger]

Under annen verdenskrig var Stalin leder i Sovjet-Unionen. Han var svært lite effektiv, og hans dødning kom på en svært klønete måte. Under Operasjon Barbarossa stormet tyskerne inn mot Moskva site. Russerne ba Stalin om å vente, men Stalin var kill-hungry, og rushet, men bare 1 millisekund etter han hadde peaked ble han one-tapped av AK47