Statsminister

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Dette er ikke Jens Stoltenberg. Ja, jeg vet det er bilde av ham der borte. Men nevn ett sted du ikke ser Jens Stoltenberg når det begynner å nærme seg Stortingsvalg. Og du lurer fortsatt på hva skattepengene dine går til?
Stormannsgalskap kler ikke skolebrødfråtsere.

Statsminister, er en tittel som utloves til den som spiser flest skolebrød på fire år. Begrunnelsen til at det akkurat er fire år mellom hver statsminister, er at skolebrød er usundt og har utryddet en stor del av statsministersamfunnet. Statsministeren er den øverste leder i Norge og mange andre byer. Alle statsministere bruker blekkoskop.

Opprinnelse[rediger]

En gang mens MacGyver gikk på konditori, så han at de solgte skolebrød for halv pris. Han kjøpte fire stykker, og spiste dem en etter en. Nam, sa MacGyver. Han bestemte seg for at det skulle utloves en høy status i samfunnet til den som kunne spise flest slike. Etterpå kjøpte han en tomat, to poteter og en plastfolie som han skulle lage fyrverkeri av.

Norske statsministre[rediger]

Det har ikke eksistert skolebrød statsministre i Norge siden Polyesterpesten i 1837. Men likevel er det mulig å kjøpe "ferske" skolebrød i alle norske buttikker som et teng på ennav de viktigste lovene ovenfor den siste skolebrød statsministeren.

Se også:[rediger]


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.