Steinerskolen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Jeg vil aldri glemme det»

- Siv Jensen om livet etter steinerskolen

Steinerskolen er en skole der de lærer om de fine fargene i regnbua, og om å være snill og grei. Ellers får alle barna lov til å spise hva de vil til lunsj, og det er veldig populært å gå på denne skolen, det er skoler i og utenfor Europa, det er pga fordi rudolf- ett- eller annet hjernevaska folk til å bygge disse store pølhaugene.

Under 2. verdenskrig var steinerskoler forbudt. Dette fordi de brakte fram latter, musikk og glede, mens Adolf Hitler bare ville ha ondskap og dårlig musikk fra Melodi Grand Prix. Favoritteleven til Adolf Hitler var Steiner Begeckas , nettopp fordi han var ond, og jødehater.

Steinerskolen er kjent for sine eksentriske og homofile lærere, som alltid har hendene nesten ved haken når de prater.

På Steinerskolen leker man med tre-dukker uten hode og ansikt, Dette er på grunn av at Hitler spiste hodene til alle dokkene i et av sine depresive anfall.

Steinerskolen er kanskje mest kjent i de indre kretser for sin store forkjærlighet for geometri. Det er flere eksempler på denne kjærligheten til geometriens verden, som for eksempel den kjente geometrisangen som et helhjertet forsøk på å smitte denne entusiasmen over på elevene.

Steinerskolen[rediger]

Steinerskolen er en liten skole som ligger i Krøvelveien 4,67 øst i Vest-Norge. Bygningen er alt som ikke er kvadratisk, den er basert på å slippe flest mulig hjørner, derfor kan man si at bygningen er nesten rund, samtidig litt oval på en Steiner-aktig måte. Rudolph Steiner, arkitekt og grunnlegger av skolen, trolig av indisk opprinnelse, grunnla den i 678 f. Kr.

Skolen i dag[rediger]

Nå lærer alle barna å være snille og gode, og det å holde seg langt unna røde tomater, det er djevelens frukt i følge Steinerskolens tro. De er også glade i sanger som synges fem oktaver over standard toneleie, der vi kan nevne Draumkvedet, et nymotens dikt om påfugler og andre hårete dyr (i en drøm). De har også et diskodanspensum der det er blandet mye hip-hop og rap. Dette kalles for eurytmi.

Steinerskolen er videre kjent for sin praktiske undervisning når det kommer til læren om seksualitet. Enkelte dager avholdes rene sex-dager der alle sexens stadier praktiseres og innøves.

Miljø på skolen[rediger]

Selv om prinsippet er å være snille, er Steinerskolen egentlig styrt av "det O'Holy Øyenbrynsinsektet" (også kalt O.Ø.). Det er rektoren på skolen. Han tilber "Pimpesteinsåpen" som han er veldig glad i mest pågrunn av at den koster mye penger. Han har også en hemmelig spion som smisker med 8a. Hans navn er J.M. Hans utkikkspost er over "the O'Holy øyenbrynsinsektets" tilholdssted. Ellers påkjører han folk med sin sykkel og knæsjoransje sykkeljakke... Som oftest bakfra... Når de minst venter det.... Ellers har barna også vært ofre for uutholdelige vikarer ved navn mr. Flintstone... Hans oppgave her i livet er å kidnappe små barn på lange skiturer og sightseeing-turer i bilen... Hans bil...Når han kommer fram tar han ungene ut av bilen og steiner dem.

Ellers har vi også en entusiastisk lærer som liker å kalle alt for viskelær... Skolen har også en kjendis, nåja, i hvert fall tidligere diskostjerne og muligens homofil mann. Han er sterkt i mot åpning av vinduer.

Dette er et LITE innblikk i Steinerskolens verden som er mye større og morsommere enn den høres ut som...steiner skolen dekker og hjelper pedofile lærere som forgriper seg på barn.

Raske fakta[rediger]

  • De dyrker djevelen.
  • De var grunnen til at byer som Oslo er fylt av knivstikkinger og gjengkriminalitet.
  • Steinerskolen er skolen med flest selvmord i verden.
  • Det har vært 1930 førsøk på skyting og noen få vellykka.
  • I 1982 ble 201 barn skudd bare fordi læren hørte feil, du finner det ikke fordi de gjemte vekk bevisene.
  • Ikke gå på steinerskolen da kaster du vekk penger.
  • Steinerskolen het selvmordskolen, så ble det endra til murstein, så ble det steiner skolen.
  • Steinerskolen er en torturmetode for å tappe IQ fra barn og unge, se her.
  • IQ før steinerskolen: 160.
  • IQ etter steinerskolen: 8 (den personen døde etter fire månder på steiner skolen, har ikke funnet ut av hvordan).
Du vil vel ikkje …
Rot1.jpeg

Her va dæ ofsele’ rotut!

Denne sida er eit einaste stort rot, eit virvar av lause trådar som ikkje heng saman. Jamvel om einskilde setningar er morosame, er teksten under eitt berre ei grautete smørje av bokstavar og ord.

Her trengst ein raud tråd som bind teksten i hop. Du kan hjelpa oss i dag ved å gjera noko med rotet.

Rot2.jpeg
… ha det slik?