Steking

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Ett av de tidlige mer barnslige våpnene som ble brukt av Carl i hagen da Siw var opptatt med å dele utt lommepenger til flykninger den dagen.

Takk Siw.[rediger]

Steking er en sport oppfunnet av Siv Jensen omkring Nitten-fir'og-nitti, det påstås at denne sporten ble oppfunnet fordi Siv syntes Frp hadde for mange velgere.

Steking går i det hele ut på å ta en fisk med salt og senep og slenge den i trynetvennene dine. Den som slenger hardest vinner. Hva man vinner er opp til den enkelte. Som regel er førstepremien at du får færre venner, hvis du hadde noen da, det er nemlig lite sansynelig at du har noen venner hvis du deltar i denne sporten. I så tilfelle vil all de du slår med fiskene bare hate deg. Hvis du hater dem tilbake er det jo ikke noe problem.

  • Sporten ble først viden kjent på Paradise Hotel 2010, dette skyldes selfølgelig at ingen av deltagerne på dette "hotelet" har venner og har lang erfaring med fisk og senep.
    Griller-ene gjør seg klar til kamp.

Veldig Viktig[rediger]

  • Mange ser ut til å blandte steking og grilling, dette må aldri gjøres og regnes som et hån mot grillere, hvis du noen gang skulle komme til å si "gril" istedenfor "stek" vil du mest sannsynelig leve resten av dit liv i store pinsler, på den lyse siden vil livet ditt ikke vare særlig lenge etter at grillerne har fått tak i deg.

== Steking er mest utbredd i bærum ==

En ulovlig bacon-klubbe som ble konfiskert av politiet.Grillerene fant oppskriften i noen gamle huler i Jerusalem

.

Dette er ikke så rart med tanke på at bæringer har så mye penger at de ikke trenger venner, derfor har de ingen og steking har perfekt grodbunn. Siden alle andre steder i norge ser opp til bærum spredte steking seg fort fra Bærum til hele landet, men bæringer påstår at ingen andre klarer å steke sikkelig, det er nemlig mange ritualer man må gjennom, disse kan dessverre kun utføres i Holmlia og siden det ikke er trygt å gå inn der uten politieskorte har neste ingen tilgang til de store steke hemmlightene.

Skal du steke må du gjøre det skikkelig.[rediger]

Noen modige bæringer har med list og glatte oljer klart å smugle ut noen av de hellige stekebøkene, hvor de er oppbevart er for øyeblikket uvisst, det er derimot satt inn store politistyrker for å finne dem og få dem ut i offentligheten.

Bakerene kaster melet og sier at de ikke lengre vil stå ved bakerovnen, men skal kjempe med et fryktelig arsenal av Rosa franske makroner.Vi frykter konsekvensene kan bli brutale og grisete sier en Bærum politiker som ønsker å være anonym.

Alle steker kjemper i mot dette, hvis stekebøkene blir offentlig kjent vil alle vite hvordan man steker skikkelig, og hva skal stekene gjøre da? Det eneste steker-ene kan er jo å krangle.

Blant kjente stekere er.[rediger]