Stian Olsen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Stian André Holmseth Olsen[rediger]

Fil:Filnavn.png
Alternativ tekst

Stian bruker sjelden mellomnavnene sine og kaller seg for det meste stian Olsen for han vil bare prøve og være som en av oss andre i landet. Det går ikke når du er kjendis så er du kjendis selv om det bare er som dommer exspert for melodi Grand Prix. Stian's fødsels dato er ukjent, man har ikke kunnskap om han ikke vil utgi datoen, eller bare er dårlig på å svare på spørsmål. Stian omtaler seg selv alt for gammel, noe som betyr at han ble født så klart det er vi jo alle , men han ble ihvertfal ikke født i Fyllingsdalen. Han er blant annet kjent innen norsk liverpool søknad sending. Stian har kjørt en Ford Taunus i over 5 år.)Liverpool sagt han adri kommer til å spille for de og det hjelper ikke og masse i over 3 år. Noe mer Stian er kjent for er drikking av forskjellige drikker som inneholder mye koffein.

Fil:Filnavn.png
Alternativ tekst

To poppulære sanger i Stian sitt hode er :

  • Ja, vi elsker dette landet
  • Bye og Rønning - Ut å nave.
  • Liverpools kampsang "you never scorer a goal"
Fil:Filnavn.png
Alternativ tekst

Stian har tidligere blitt utestengt fra idol - siden idol ikke ser på grand prix dommere som noe særlig å satse på i en videre popp karriere selv om de er laget for og synge som 'Stian André Holmseth Olsen selv hevder han er.Han er utestengt for livstid og må holde seg minst 50 m vekk fra Tone Damli Aaberge.

Stian har en anal, tidligere het kanalen , men nå er Michael Jackson dø og ingen andre har vist særlig stor interesse for den bakken siden 2009. Senere ble navnet endret til StianNorway ettersom han begynte å blir mer poppulær med sine strippeshow på live i Melodi grand prix sendinger og ansees nå som en norsk kulturskatt.