Stockholm

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Stockholm[rediger]

Stockholm er wannabe-norges hovedstad. Stockholm ligger nesten midt i Danmark mellom Amerika og Sovjet. Folk som bor i Stockholm er ofte kalt Svensker, kjære søster, eller taperene av svenske vitser.


Koreakrigen[rediger]

Under Koreakrigen i 1890, var Stockholm på Nord-Koreas side og på grunn av deres samarbeid fikk Stockholm en Nord-Koreansk konge som heter Harald hårfarge. Nord-Korea på sin side fikk et halvt Korea og en folkekjær, demokratisk leder kalt Kim-Jong-Un. I nyere tider skal Stockholm ha hjulpet Nord-Korea i å utvikle baselistiske misiler, som er misilier som slipper basilisker over andre land. På grunn av dette er USA og Sovjet sur på Stockholm og Nord-Korea og velger derfor å gjevnelig slippe bomber over Norge.


I verden[rediger]

I verden er Stockholm kjent for å produsere svenske kjøttbullar, basilistiske missiler, legoland og frihetsgudinnen. De har også i det siste blitt anklaget for drapet Jon F Kennedy som var president i Sør-Korea, og for ha forsøkt å oppfinne tarentellaen. De har også laget klesbutikken Ikea, som består av mange deler og uforstålige bruksanvisninger.


Kultur[rediger]

De fleste svensker lukter vondt som resultat av sitt ekstreme inntak av nasjonalretten strömsuring, er en en sur person som har fått en stor strømregning. Svensker er glade i krig, og har derfor startet utallige verdenskriger som, 1. og 2. og 4. verdenskrig, i tillegg til Koreakrigen, Napoleonskrigen og Lofotkrigen. Svensker er ofte kjent som tapere, men nekter for at de er det. Svenskene i Stockholm mener at de oppfant oksygen og har flere ganger prøvd å ta patent på det. Stockholm hevder også at de laget Mount Everest, som er det dypeste punktet på Mars.


Geografi[rediger]

Stockholm består av to deler, Øst og Vest-Stockholm. Begge styres av Kommunisten Harald hårfarge.