Stortinget

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Stortinget også kjent som Småtinget er en vernet bedrift der et antall politikere får lov til å være på dagtid. På en måte en slags SFO for voksne. Navnet er avledet fra Norwengelsk, og er satt sammen av det engelske Store - altså lagre- og ting - som vi alle vet hva betyr. Hensikten er altså å lagre disse folkenes ting, så de ikke får gjort så mye skade. De fleste politikere er som regel ganske inkompetente.

Stortinget er mest kjent for sin utrolig flotte garasje, det arrangeres omvisninger der med jevne mellomrom, men billettene er svært ettertraktet, og går for skyhøye priser på svartebørsen. Omvisningene tar noen ganger en liten tur innom Slottet til Kongen, men disse turene er ikke så populære.

Bygningens beliggenhet er svært beleilig, like ved den velrenommerte klesbutikken Zara. Mens Zara er kjent som Oslos hjerte, betegnes ofte Stortinget som byens pacemaker.

Kjente personer på Stortinget[rediger]

Det er flere der også men disse navnene er strengt hemmlige Pga Soria Moria erklæringen der det står på side 5. "Alle personer i storting og regjering skal forholde seg så anonyme som mulig pga. ekstrem etterspørsel etter Imsdal".

Kjetil trudde at trollsvette var snop, dette fann han seinare ut at ikkje stemte og brukar det no som etterbarberingsvatn.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!