Stovner

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Stovner.png

«Jeg har aldri vært der, men jeg hørte de hadde et stort kjøpesenter inni en boligblokk, verdt å sjekke ut!»

- Fabian Stang om Stovner

«Ka e "Ståvnar"?»

- Kjell Magne Bondevik om Stovner

Stovner er en bydel i Oslo som administreres av Stovner politistasjon. Bydelen ligger i den tettbebodde Mummidalen. Stedet er som regel fylt av boligblokker rundt det populære kjøpesenteret.

Navn[rediger]

Navnet Stovner kommer fra det norrøne ordet Stófnr (Islandsk: Stofnum) som betyr institusjon. Sannsynligvis var Stovner en institusjon for behandling av emoisme i vikingtiden. Etterkommerne av de innlagte på denne instutsjonen har bosatt seg i dette området som nå er kjent som Stovner og Høybråten.

Historie[rediger]

Stovners internasjonale flagg, eller Fahne som det blir kalt i Stovner.

Stovner og Stovner instutisjon ble oppdaget av en finne som var på vei til datidens Christiania i år 151 f.Kr.. (Historien om hvordan Stovner institusjon ble bygget er det til dags dato ingen historikere som har klart å finne ut. Institusjonen finnes fortsatt den dag i dag, dog under navnet Stovner Videregående Skole, men har fortsatt samme funksjon som institusjon for behandling av emoisme.) Noen år senere så folk fra utlandet etter et sted å bygge boligblokker på, og tilfeldigvis plukket de ut Stovner og mesteparten av Mummidalen. Etter at boligblokkene var bygd og bosatt, innså befolkningen at de trengte et kjøpesenter. Men problemet var at det ikke var mer areal å bygge dette kjøpesenteret på. Så derfor ble Stovner senter bygget inn i et av de mange boligblokkene. I år 500 fikk en nordmann idéen om strøket Høybråten, som skulle være et sted på Stovnersk territorium som ikke inneholdt en eneste boligblokk, men bare eneboliger. Dette strøket ble så populært, at NSB valgte å bygge en togstasjon der, på linjen mellom Asker og Lillestrøm, og også på linjen mellom Moskva og Beijing. Mens i middelalderen vant Stovner Eurovision Song Contest med sangen Jonny fra Stovner.

Demografi[rediger]

Innbyggerne på Stovner viser klare genetiske likheter med sine emo forfedre, som da var lagt inn på den forhistoriske institusjonen. Et kjennetegn på personer fra Stovner kan være blek hud, svart hår og svarte klær. Noen har også merkverdige piercinger rundt om kring på kroppen for å gjenkjenne seg selv om at man har 5gram marijuana i en snus boks med seg.

Befolkningen består av følgende:


Type Prosent
Emoflag.png Emoitter 89 %
Flag of Iceland.png Islendinger 7 %
Nordpolen flag.gif Nordpolakker 2 %
Flag of Poland.png Polakker 1 %
Soviet-antartica.JPG Sørpolakker 1 %


Stovner Senter[rediger]

Stovner senter kamuflert som en boligblokk så ikke vest-kantfolk kan oppdage det.

Stovner senter er et av verdens underverk, og sammen med Stovner videregående skole rett over veien, kan intet annet kjøpesenter måle seg med dette. Senteret er mer eller mindre bygget inn i en boligblokk. Og hvis man klarer å få et kjøpesenter inn i en boligblokk, hvem vet hva som er i de andre boligblokkene?