Sunn fornuft

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
      Whoops! Mente du skikkelig sunn fornuft?

Sunn fornuft er noe man får opperert inn i Hjernen når man klekker. Mange velger å opperere den bort senere i livet. Arbeiderpartiet har det som inntakskrav å opperere bort den sunne fornuften. Sunn fornuft er altså en gjenstand og er å få kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Den sunne fornuften hjelper deg med ting som for eksempel:

  • ikke hoppe utenfor klipper
  • Ikke spise algebra
  • Ikke drive utukt med mer enn en sau
  • Høre på Homer Simpson

Sunn fornuft må derimot aldri forveksles med bondevett.


Opprinnelse[rediger]

Den sunne fornuften ble for en gangs skyld ikke oppfunnet av McGyver, men av den amerikanske filosofen Homer Simpson. Han fant opp den sunne fornuften da hjernen til sønnen hans ble spist av zombier. Han fylte i steden hodet til sønnnen med sunn fornuft, på denne måten klarte han seg uten hjerne.

Varianter[rediger]

Det finnes to typer sunn fornuft. Den mest normale er normal sunn fornuft.

Normal sunn fornuft[rediger]

Normal sunn fornuft er den mest vanlige varianten av sunn fornuft. Det er den du får opperert inn i hodet når du klekker. Den virker ved at den sender inn små posjoner med ull i hjernen din, og får deg til å tenke som en sau i vanskelige situasjoner. Dette har hjulpet mange mennesker opp igjennom tidene. Den motarbeider også tvangstanker og selvskading ved å gi deg et elektrisk sjok hver gang du tenker på det.

Ulogisk sunn fornuft[rediger]

Dette er den typen fornuft spesialagenter får opperert inn. Den ulogiske sunne fornuften eller USF ble funnet opp litt senere enn Homer Simpsons variant. Den ble funnet opp av bassklarinettisten og hobbyalkoholikeren Albert Einstein, rett etter at han var ferdig med å rekonstruere dannelsesprosessen til algebra. Denne varianten har en litt annen funksjon. Den hjelper deriblant med å forvirre medspilleren din i "mitt skip er lastet med..." Så du kan gjennomsøke rommet hans/hennes for ting du ikke synes personen fortjener.

Grunnen til at spesialagenter får denne typen sunn fornuft er at de forvirrer motstanderene sine ved å gjøre noe helt uventet, som å hoppe rundt i rommet som en kjønnsmoden orangutang med sukkersjokk.