Superheltalkoholklubben

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
En typisk "dagen derpå" for gjengen, her er flaskene som gikk med på gårsdagens vorspiel.
To "posere" som trodde de kunne ut-drikke gjengen, slik gikk det..

«Jai så de komme, men rakk ikke lukke den dør! HORFOR MAI?! HVORFOR?!??»

- Ali Djaggo, Daglig leder Dinos Gjøvik.

Superheltalkoholklubben er en gjeng helt normale mennesker som ved inntak av alkohol transformeres til sine alter-egoer. Disse har forskjellige egenskaper og personligheter, samt navn. Nedenfor følger en liste over hver enkelt.

Molly McGibbons[rediger]

Molly (a.k.a Molly Gibbens) Halvt Irsk/Halvt Skotsk dame med Fortsatt ubeseiret i Lokal håndbak-krets.(Med unntak av juksemaker og gamling, Kjell P. Potetskrell). Misliker tatere og alt de prøver å selge. Har en egen evne til å spotte Dverger (som oftest nakne) som andre ikke klarer å oppfatte, og dette blir hun belønnet med gratis kaffe fra den lokalebrune "pøbben" for...

Særegenhet: Aldri mindre enn 2 ølflasker i hendene samtidig.

Jack Thorpe[rediger]

Jack Thorpe er en avdanket og alkoholisert eks-doktor fra USA. For tiden sparer han sjegg og sliter ut joggebukser. Når han blir veldig full snakker han et spræk kun de andre i gruppa forstår.

Særegenhet: Bruker en alternativ livreddningsmetode som involverer sprit, sugerør og vaskebjørner.

Johnny Øygard[rediger]

Johnny er en bilhøgger fra Vinstra. Han røyker fast (ikke akkurat eventyrblanding), snakker om avletto og låner penger til øl. En gang ryktes det at han en gang prøvde å synge seg inn på Ampfield sammen med Brandon. Har også en stygg uvane å kjøre i fylla.

Særegenhet: Har ikke GPS i bilen

KC Summers[rediger]

KC Summers, (uttales Key See Summers), er en B-filmstjerne fra Hollywood. Hadde en rekke roller i litt tvilsomme filmer på begynnelsen av 90-tallet. Har en evne til å miste vesker, selv om de ligger 1m unna der hun sitter.

Særegenhet: Har rekord i gruppa på 120spm (sms per minutt)

Brandon Hovde[rediger]

var en kjent steinhugger helt til en fatal skifersteinsulykke kvestet hans høyre lilletå. Det er grunnet dette at han på glattisen best kan beskrives som bambi. Har alltid blåmerker på skinker og albuer dagen derpå. Hans eneste svakhet er Tequila, som uten unntak har ført til katastrofe.

Særegenhet: startside Nybaktmamma.no

Bounty Brown[rediger]

Amerikansk/fransk Dusørjeger med spesialfelt innen kinky drapsvåpen. Rykter går om at hun en gang tidlig på 80-tallet drepte en pimp med et velplassert piskeslag under hoftestedet. Gjorde gode penger langs USAs vestkyst helt fram til 2006 da et oppdrag blandet med en vodkabasert blackout endte med katastrofe. Bounty hevder selv at hun ikke kan huske å ha slått ihjel 5 uskyldige pensjonister på veg til CC-martn med en stor svart dildo.

Særegenhet: Bounty (i likhet med Molly) er alltid på plass etter en flaske med Ragnarr