Surstoff

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Surstoff (kjemisk formel Sf), er et grunnstoff som ble oppdaget første gang av forskeren, oppdageren og mesterstrikkeren Moe Syzlak. Ble første gang oppdaget i en kalkgrotte i Balkan-området i 1865. Siden den gang har flere surstoff-utvinningsanlegg blitt bygd rundt om kring i verden.

Historie[rediger]

I begynnelsen var surstoff et populært produkt som ofte ble brukt av rike anleggseiere til å blidgjøre sine koner og elskerinner. Dette fikk en brå slutt da undergrunnsforskergruppa Science to defeat our government påviste at surstoff kombinert med kroppsvæsker danner radioaktive blodceller i kroppen. Dette gjorde at surstoff gikk over fra å være et produkt ment for nytelse, til å bli et effektivt råstoff i bl.a norsk politikk. Det skjer ved at surstoff blandes med kugjødsel og methamfetamin (evt alkohol dersom budsjettet er for stramt). Denne blandingen legges så til modning i Norsk politikermodningskammer (ofte kalt Stortinget på folkemunne). Etter 10-20 år har det da vokst fram en politiker.

15. februar 1987 ble det offentliggjort et dokument hvor det ble hevdet at surstoff var blitt en mangelvare, og at det ikke fantes ubegrensede ressurser, slik man først hadde trodd. Grunnen til dette var at land som USA, Norge, Italia, Irak og Kina hadde sløst bort mye av surstoffressursene ved å lage politikere av skremmende dårlig kvalitet. Det spekuleres i om dette grunnes dårlige modningsforhold, eller om politikk rett og slett er et lite bærekraftig konsept. Uansett grunn jobber mange forskere i dag med å prøve å utvikle nye alternative samfunnsstyreformer. Den revolusjonære gruppa Sex Pistols er blant annet kjent for å ha forsøkt å innføre anarki. Dette forsøket lyktes ikke, selv om de la fram godt utarbeidete forskningsrapporter og teoretiske ligninger. Derfor er surstoff fortsatt en av de viktigste bestannddelene i det moderne samfunn.

Se også[rediger]

Periodesystemet
H   He
Li Be   B C N O F Ne
Na Mg   Al Si P S Cl Ar
K Ca Sc   Ti V Cr Mn Fe Co Ni Cu Zn Ga Ge As Se Br Kr
Rb Sr Y   Zr Nb Mo Tc Ru Rh Pd Ag Cd In Sn Sb Te I Xe
Cs Ba La Ce Pr Nd Pm Sm Eu Gd Tb Dy Ho Er Tm Yb Lu Hf Ta W Re Os Ir Pt Au Hg Tl Pb Bi Po At Rn
Fr Ra Ac Th Pa U Np Pu Am Cm Bk Cf Es Fm Md No Lr Rf Db Sg Bh Hs Mt Ds Rg Cn Nh Fl Mc Lv Ts Og

Liste over grunnstoffer