Svensker

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Svensker er noen farlige skapninger på denne jord, voldtar og søker asyl i Norge. Godt eksempel er svensker er mennesker på youtube! søk det nå! svensker er rene overgrepet mot norsk natur! Svensker flykter ofte fra sverige til Norge. Har dere hørt om svensken som fikk 6 i karakter i alt på skolen? Det har ikke jeg. Ring meg når dere får tak i en sånn svenske. Jeg har leita men finner den svensken aldri.


Svensker er lubbne små skapninger med lave panner, masse kviser, dårlig humor, gule og blå tenner. De får disse "sykdommene" fordi de liker å slikke på skolissene på de skoene de har som er produsert i India. De har imidlertid evnen til å løfte halvparten av sin egen kroppsvekt, dette finner italienere imponerende, siden de bare kan løfte opp til vekten av en vanlig pizza.

Andre ting som kjennetegner Svensker er at de er meget oppfinnsomme angående diverse løsninger på utfordringer.

Diskusjonen pågår heftig i Sverige hvordan man ved færrest mulige Svensker det trengs for å gjøre følgende oppgaver:

Forøvrig så kan det nevnes at løsningene til ovenstående oppgaver belønnes med gratis strøm fra de mange atomkraftverkene som virker, og de som ikke virker som er i Sverige. De andre må greie seg med importert ostvannkraftstrøm fra nabolandet Norge.

Dette er en dyr, men dog en meget CO2 fiendtlig løsning som fungerer bra. Hva anatomien gjelder, kan det sies at jo mere lubben, jo mindre ytre varmetap.

Dette gjenspeiler seg i det statlige energibudsjett. Importert kraft fra nabolandet Norge utgjør 92.94 % av den samlede energibalanse i landet. Dette er et godt underlag på at svensker er et særdeles meget lubbent folkeslag. Svensker er i dag uttaforsående i dagens samfunn og prøver så godt de kan og spise seg inn i det.

Svensker kan også sees på som en blanding mellom apekatt og menneske. Men mest apekatt siden de ikke kalarer den minste oppgave Språk : Svensk

Svensker er meget utbredt i Sverige og OsloSvensker suger KJØTTBULLAR!!!!!!!!!!

Andreas Høydahl er en svenske som bor i Norge som er verdens beste land noen sinne. det er bedre enn usa og alle andre land. Donald Trump har ikke noen sjanse til å ta Norge men sverige kan han bare ta.Svensker er også noen støgge juksepaver. SVENSKER SUGER TIL Å SMØRE BOLLER