Svinesund

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Svinesund eller nærmere bestemt Svinesundbrua er tilholdsted til den største kriminelle organisasjon basert på smugling. I nærmere 50 år har organisasjonen smuglet flesk, kjøtt og øl fra Sverige til Norge. Organisasjonens medlemmer blir ofte kalt svorsker og har utviklet et språk basert på svensk og norsk. I tilegg til smugling driver svorskene tyverier i norge og varene blir fraktet over og solgt til IKEA. Ingmar Kamprad er helt klar over situasjonen siden han startet svindelen allerede på 50-tallet. Tollerne er egentlig forkledde IKEA-ansatte som hjelper med å frakte over møbler. En gang i blant beslaglegger de store kvantum kjøtt, flesk og øl slik de kan fortsette i fred.

Disse såkalte svorskerne er ofte utvandrede haldensere som ikke taklet partiets klamme hånd lengre, og som dermed må tjene til livets opphold gjennom nevnte smugling og deltakelse på TV3-sendte programmer om nordmenn som reiser på pakketur til steder med billig sprit.

Navnet Svinesund er satt sammen av ordene "svin" og "sund", som jo er en omskrivning av ordet "sunn", som spiller på at noe er godt. Det har oppstått et ord i forbindelse med Svinesund, et adjektiv som brukes i stor utstrekning blant uintelligent ungdom i det nærliggende fylket Østfold, nemlig "grisebra."

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!