Sykkel

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Sykkel er det mest milljø skadende fremkomstmiddel noen sinne. Det slipper ut 1 tonn co2 pr. meter. En tragedie sier Jens Stoltenberg. selv om han er Norges mest brukende av fremkomstmiddelet.

3. verdens krig ble startet pga. nettopp sykkelen. Tyskerne mente at alle sykkler skulle fraktes til Norge, fordi Jens var en så ivrig bruker. Norge sto i mot og vant krigen.

Sikkherhetsutstyr[rediger]

Hjelm er noe som bare pyser bruker. Hjelmen ble oppfunnet av den såkalte buse-mannen, ved en feiltagelse. Det var et mislykket forsøk på å lage Ikkepedia.org. andre ting som er obligatorisk, er den uforståtte flasketuten, som lenge ble forbundet med den andre, og syvende verdenskrig( nr 3-9 er veldig lite ommtalt, og nesten ikke kjent blandt sivile! ) Andre ting som også brukes er røntgenbriller, solfaktor 20, plankebiter og balltre. ( det sistnevnte er viktigst, fordi hvis du er ute å sykler, så kommer en bølle og skal banke deg, så kan du ringe til brannvesenet med kølla. )

Sykkel i dag[rediger]

I dag er sykkel mest utbredt som sport. F.eks. i juli er det et ritt, Tour de France, der svette mannfolk sykler tur rundt i Frankrike, på Sørpolen og på Stillehavet. Syklistene liker å klage på hvordan det er i Frankrike fordi det ikke er slik i Grimstad. Dette er fordi Grimstad blir sett på som en vorte i fjeset til Norge og er et sted ingen vil dra til, men alle vil dra fra.

Hva spiser syklister?[rediger]

Syklister spiser for det meste Joika-Boller og Viagra. Grunnen til at syklister spiser det er at de inneholder hemmelige stoffer som heter heter EPO og Anabole Steroider. Thor Hushovd sa en gang at han hadde spist en drue, som er strengt forbudt i Frankrike, fordi den inneholder vann.

Sykkelmerker[rediger]

DBS = Dyngas Beste Skrap

DVS = Dyngas Verste Skrap

Diamant = Et annent navn på DBS

Orbea = Latinsk og betyr Skraphaug

Merida = Spansk og betyr Billig skraphaug

Scott = Svensk og betyr Dust

Nakamura = Utenlandsk tulleord for plastfolie

Kona = tysk for knekker bare du ser på den


Thomas Andre Losvik om sykler: Fort ruller de og på Haukeland havner du.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
eo:Biciklo