Sykkel

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Sykkel er det mest milljø skadende fremkomstmiddel noen sinne. Det slipper ut 1 tonn co2 pr. meter. En tragedie sier Jens Stoltenberg. selv om han er Norges mest brukende av fremkomstmiddelet.

3. verdens krig ble startet pga. nettopp sykkelen. Tyskerne mente at alle sykkler skulle fraktes til Norge, fordi Jens var en så ivrig bruker. Norge sto i mot og vant krigen.

Dessverre ble det slik at USA måtte blande seg inn. Trump ville også begynne å sykle, men Jens Stoltenberg ville ikke gi fra seg alle syklene sine. Dermed slo kim jong un seg sammen med Trump om å stjele syklene til Norge. Norge tapte krigen fordi hele militæret var på ferie i Spania.


Fakta om sykkelen: Den består av to hjul, men noen misforsto å tok på et tredje hjul. Det er ukjent hvor man skal sitte på sykkelen, men det blir antatt at man skal sitte på setet. Sykkelen ble først laget som en straff til folket fra MdG. Ingen vet helt hvem som oppfant motorsykkelen uten motor, men vi kan utelukke at det var Hitler fordi han pensjonerte seg fra MdG eller NS som det het i 1945.

Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 21 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.