Sykkylven

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Sykkylven (Av opphavet: sikkel eller schikel) som kom av en forsker fra Stranda som trodde Sykkylven var kjeften på en hund. Det skal senere kommet fram at det var bilder fra hans egen hjemplass (Stranda) han hadde forvekslet med bilder fra Sykkylven. Det sies også at han naturligvis hadde Stranda-syndromet (også kalla downs).

De første innbyggerne i Sykkylven var neanderthalere, men en dag kom Chuck Norris og jaget neanderthalerne over Strandafjellet og grunnla Sykkylven. Chuck Norris ble også byens første ordfører.

I de siste valgene har FrP fått 99% av stemmene.

Sykkylven er den eneste storbyen i verden med flere husdyr enn innbyggere. Traktor er det vanligste transportmiddelet.

Sykkylven er den største byen (geografisk sett) på jorden, dette er dokumentert av forskere i Mexico som brukte nøyaktig 44,5 sek på å finne det ut. Det viste seg likevel å være en feil med målingen, for de hadde i virkligheten målt tiden det tok å svømme over Rio Grande til USA. Det er uansett kjent at hvis man bretter Sykkylven ut til en stor flate, vil det dekke 235 % av verdens areal.

Nattelivet i Sykkylven er på lik linje med en Britney Spears, Lil Wayne, The Game, Scooter, Ole Ivars og Vassendgutane konsert slått sammen til en stor konsert, som ville blitt kalt "Tonight live at my backyard with fishes in the swimming pool, hot dogs on the grill and Trine Skei Grande and Erna Solberg as strippers."

Slåssing i fylla på Bankplassen har tradisjoner tilbake til 1700-tallet. Se under.

Sykkylven består av følgende bydeler:

Hundeidvik. Historisk sett den mest innavlede bydelen, men de siste 30 årene finnes det flere eksempler på folk som ikke har giftet seg med sine egne kusiner.

Tusvik. Sykkylvens svar på Beverly Hills. Eit tidlegare medlem av Vassendgutane er observert i området. Derfor kryr det av paparazziar i området.

Ikornnes. I denne bydelen bor det bare ekorn. I 1857 bestemte politikerne at innbyggerne på Ikornnes skulle deporteres til slummen på Aure, fordi området skulle brukes som ekornreservat. Siden Sykkylvsbrua ikke var bygget på det tidspunktet, druknet alle unntatt fem i forsøket på å svømme over fjorden.

Riksheim. Bydelen har fått navnet etter at Bill Gates en gang bodde der. Dette er imidlertid usikkert. Eventuelt var det bare en annen nerd med briller.

Straumgjerde. Denne bydelen er mest kjent for det store elektriskgjerdet som skal beskytte dem fra vikinger. Byen er også kjent for sitt lave utdanningsnivå, og skolen ble nedlagt fordi alle barna skulket. Barna foretrakk heller å henge i busskuret, røyke og vise finger til bussen som skulle til Velledalen.

Velle. En særdeles kupert bydel som ofte blir besøkt av danske fjellklatrere som prøver å ta den vanskelige ruta til Drabløs.

Brunstad. Bydelen for nyrike eksbønder med eget kraftverk. Der ryktes at eksbøndene fyrer opp cubanske sigarer med tusenlapper, sniffer peruvian flake med femhundrelapper fra baken til luksusprostituerte og handler på den dyreste nærbutikken i byen.

Hole. Har turistattraksjonen Drivhuset, som er hjemmet til sjimpansen Julius.

Aursnes. Bydelen for lærere og de som eier pølsebu.

Aurdal. Turister flokker til denne bydelen for å fiske storlaks i Aurdalselva, eller som det heter på engelsk, the Aur Dale River. På grunn av forurensning fra tungindustrien fra området, er det ikke uvanlig å få laks med to hoder eller andre spennende mutanter.

Ullavik. Legenden sier at det skal ha bodd vikinger på stedet, såkalte ullvikinger. Disse var pasifistvikinger som ble gjort til treller av de krigerske vikingene fra Vik.

Aure. Uten tvil den mest pulserende bydelen, kjent for sine mange hoteller, søndagsåpne butikker og fantastiske uteliv. Bydelen er dessverre også kjent for slummen Little Mogadishu, som har arbeidsledighet på 98%. Det er likevel helt trygt å ferdes i slummen dersom man ferdes i høy hastighet i en Humvee med minigun på taket, eller eventuelt en Leopard 2 tanks. Somaliske husokkupanter har okkupert NAV-kontoret siden 1990.

Vik. Denne bydelen har det siste vikingreservatet i verden. Vikinger i langskip prøver av og til å overfalle småbåter i Sykkylvsfjorden, eller gjøre strandhogg andre steder. Dette var bakgrunnen for det store elektriske gjerdet i Straumgjerde. Fjord1 har patruljebåter mellom Aursneset og Magerholm for å hindre vikingene i å terrorisere indre fjordstrøk.

Tynes. Kjent for den store trefabrikken. 38% av regnskogene i verden blir produsert her.

Søvikdal. Før 1700-tallet var bydelen kjent som enten Sjøvik eller Sjødal. Navnestriden hardnet spesielt til mellom innbyggerne i Velledalen og vikingene på Vik, som begge protesterte mot bruken av -vik eller -dal i navnet. Navnestriden kulminerte i Den store Sykkylvske krigen i 1701, og ble utkjempet på hver sin side av det elekstriske gjerdet i Straumgjerde. Siden gjerdet ikke lot seg forsere, ble velledalingene og vikingene stående på hver sin side av gjerdet, og skjellsord om hverandres mødre og opphav ble utvekslet, men etter hvert trakk partene seg tilbake uten noen klar vinner. Bare ett dødsfall ble registrert, da vikingen Dummur Homsuson ble grillet av elektriskgjerdet da han prøvde å kaste mjød på velledalingene. Kamphandlingene tok slutt da presten Fredrik Hoppestock Langballe truet med å ringe Chuck Norris, og dette brakte partene til forhandlingsbordet. Forhandlingene kulminerte i Freden ved bankplassen, der et kompromiss ble utarbeidet, med både vik og dal i navnet. Sjø ble ellers til sø fordi den danske presten glemte seg og skrev det på morsmålet i avtaleteksten. Resultatet ble altså Søvikdal. Etter at avtalen ble underskrevet lørdag 31. februar 1702, drakk partene seg fulle på stedet og sloss og slo ut tenner og knakk neser i all vennskapelighet. Hver lørdag siden 1702 har fredsslutningen blitt feiret på samme vis på Bankplassen, med alkohol og slåssing.

Ramstaddal. Ramstaddalingene regner seg som en bydel i Sykkylven, men dette blir benektet av alle andre sykkylvinger.

Sykkylven er også kinesisk for sykurven.