Bevaringsverdig søppelartikkel: Ebola

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
NinjastarSe.cx.png Bevaringsverdig søppel-artikkel
Denne artikkelen er et glimrende eksempel på Hvordan:Være dum og ikke morsom,
og er her kun til skrekk og advarsel!
Juryens begrunnelse: Dette er enda et flott eksempel på usammenhengende vås og barnslig innhold som ikke har noe med temaet å gjøre.
Se Sylinderarkivet for mer søppel

«Jeg er stolt over å ha startet Ebola-spredningen.»

- Jarle Bernhoft om Ebola

Utspredelse

I 2014 begynte spredelsen av Ebola. Det sies at det var Jarle Bernhoft som startet utspredelsen sangen gjennom en av hans sanger.

Marcus og Martinus startet ebola viruset i 2014 Det var også en god venn av jan Thomas aka. Fanthomas som lagde AIDS viruset sammen med Freddy Mercury

Da de kom til afrika 1995 startet de det verste viruset noen gang med god hjelp fra justin bieber

Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen (begge født 21. februar 2002 i Elverum) er tvillinger fra Trofors i Nordland som vant MGPjr 2012 med sangen «To dråper vann», som handler om livet deres. Sangen lå én uke på VG-lista, med 8.-plass som beste plassering. Den 25. juli 2013 kom singelen Leah ut, på iTunes og Spotify. [1] De har senere kommet med singelen Du på iTunes, Spotify og WiMP. De kom også ut med Smil i oktober 2014 og singelen Elektrisk i august 2015.

Guttene har vært med P4 på flere turneer rundt i Norge. Sommeren 2013 opptrådte de sammen med Sval Rosenløw Eeg på Miniøya-festivalen som tidligere MGPjr-vinnere.[2] De har også vært med-programledere sammen med Janne Formoe og Gaute Grøtta Grav i Sommer i Dyreparken sommeren 2014 og 2015 på TV 2.

De ble nominert til tre priser under Spellemannprisen 2015: popgruppe for Hei, årets låt for «Elektrisk» og årets nykommer. Brødrene ble kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2016. I tillegg var de nominert i klassen årets låt for «Girls»


Men pass opp de er ebola skapere ebola er kjent for symptomene liten tiss små pupper, herpes, aids, tregt internett og lite sexlyst

tamponger er kjempegodt å bruke i rompen, sier Marcus. Martinus avslører til VG at han bruker dildo hver kveld for å holde oppe sex-lysten.

Men husk,Marcus og martinus fikk ebola fordi en person sa de burde synge sangen Elektrisk. Det var grunnen hvorfor de også Lagde sykdommen Lepra, fordi de var for stygge for Osama Bin Ladin.