Bevaringsverdig søppelartikkel: Home and Away

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
NinjastarSe.cx.png Bevaringsverdig søppel-artikkel
Denne artikkelen er et glimrende eksempel på Hvordan:Være dum og ikke morsom,
og er her kun til skrekk og advarsel!
Juryens begrunnelse: Av en eller annen grunn passer «bevaringsverdig søppelartikkel» og Home and Away veldig godt sammen.
Se Sylinderarkivet for mer søppel
Denne meget dumsnille mannen prøvde og se alle de 5000 episodene etter hverandre . Han er "away" for altid nå.

Home and away er en australsk såpeserie som har gått siden Ibsen sa " Peer, du lyver! " og har gått fast på norsk tv-skjermer siden 9. April 1940 og har tilsvarende antall episoder eller mer. Betydelige forfattere som blant annet :


Bare hvit.

Alle de svarte var ute og jobbet på sukker -plantasjen , de har ikke tid til og være skuespillere de er veldig , veldig opptatt . Nå, hvor lå jeg den pisken.

Showet ble i flere århundrer kritisert for sitt manglende etniske mangfold, da serien utelukkende besto av Bjørn Floberg. Til tross for dette steg sistnevntes populærintet stabilt gjennom både :

Til slutt ga seriens innehavere etter og lot roret videre til diverse forfattere( Alle nevnt ovenfor!) under kyndig rådgivning av Bjørn Floberg. Fra starten av serien av, var det særdeles viktig å hindre all framgang i plottet.


Spoyler ALERT sesong 16 home and away plot : Alf Stewart finner en Bomsau som ikke har blitt klipp siden serien startet.Alle ler.Før de bestemmer at den må bli klipt.De klipper den og det er utrolig masse ull. Alle i Walker-familien fammilien drar påseiltur de fisker en stor fisk og spiser den.Fisken visere seg og være dårlig og de faller alle i koma mens havet bølger fram og tilbake i en brennhett sol midt i sesongen kommer Kaptein Haddock og redder dem men da er allerede 2 døde. Det blir begravelse men , Braxton-familien vil ikke komme de hater Walker-familien for di fikk ikke være med på seilturen. De bestemmer seg for og slanke seg og vi får se mange dietter men ingen virker rigtig før de finnerSjalottløk kuren.Og selveste Arne Brimi får en gjeste rolle han stjeler tilslutt bomsauen og tar den med tilnorge alf stewart følger etter ( følg med i sesong 17) .Scott-familien trenger ikke og slanke seg vi er allerede perfect. Og sauer bryr de seg ikke om så de ligger med noen og noen blir gravid og noen tar abort og noe holder graviditeten hemmelig og bestemmer seg for og føde utte på stranden der ingen ser det og når fødselen er over sier noen jeg er homo ( og sesong 16 slutter mens [[[[homo]]en løper litt jållete vekk fra moren og baby en mens han roper jeg er fri jeg er fri , men det skulle han ikke ha gjort for i sesong 42 tar babyen hevn følg med ). Patterson-Baker-familien pisser på graven til Walker-familien og sier "jeg likt deg aldri alikavel" før de ler av Sjalottløk kuren og sier at den er bare tull. Arne Brimi blir lei seg , men gutta på tur dukker opp og tar han og bomsauen tilbake til voss. Bobby kommer igjen som en Hodeløs zombiflaggermus men blir tilslutt drept i en tørketrommel. Patterson-Baker-familien kjøper en trampoline og trenner på den mens de inn i mellom "går" i solnedgangen eller ligger med noen fra Braxton-familien. Før familie økonomien går til helvete og de må ta jobb som trampoline artistersirkus og sesongen slutter med at ett synkhull kommer opp fra intat og sluker sirkuset hvor Patterson-Baker-familien jobber og opp av hulet kommer Iron Maiden som har slått seg sammen med Spice Girls og synger "nothing else matters I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha" den nye sangen til den nye grupen Iron Spice Maiden Girls ( IS-MG ) og rulleteksten for den siste episoden for sesong 16 kommer opp.


Kjente sitater fra serien:

 • Hva?! Er det Spiderman og Dolly Duck, Chuck Norris, MacGyver og Harry Potter fra Sverige?! Og Donald Duck også?! HAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHABA!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!!
 • " Hvordan kunne du? "
 • " Det var ikke med vilje "
 • " Er du redd eller?!?!?!? "
 • " Jeg er skapt i Chuck Norris' bilde!"
 • " Jeg liker peanøttsmør på corn-flaksen"
 • " Og nå over til Reklame! "
 • " Jeg kan nå føttene mine med øreflippen "
 • " Jesus! "
 • " Nelson Mandela!? Du her?"
 • " Du lå med dama mi! "
 • " -ekko- "
 • " Dette er tristere enn Sonen."

«Jeg kan faktisk navnet på enkelte»

- Albert Einstein

«Jeg fikk ikke rolle.»

- Ukjent Norsk... okay da, Kåre Conradi

«Dyp og forførerisk.»

- Lene Alexandra om Jan Åge Fjørtoft

«Nei, nei, nei og atter nei!»

- Tore Ryen

«Skal bare se rulleteksten.»

- Vegard Høidalen.

«Som pollenallergi, bare med litt ekstra piff.»

- Norges astma og allergiforbund.