Sylvester Stallone

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Samme år som Stallone ble født var det mange som mistet vhs spilleren sin i vannet.

Sylvester Gardenzio Stallone.[rediger]

Han var en fating liten gutt , som vokste opp under en trapp i Haugesund. Etter 2 verdenskrig. Søsteren hans piken med svovelstikkene , tok seg av han i de tidlige barndomsårene , og de var gode. Dessverre gikk piken tom for fyrstikker da Stallone var 8 ,og hun satte han fra seg i en Fattig koloni , mens hun dro for og kjøpe flere fyrstikker som hun kunne selge videre . Stallone husker hennes siste ord godt .

  • Jeg kommer snart igjen . Jeg skal bare selge noen stikker så skal vi le sammen igjen skal du se" hun børstet han på hode og gikk . Det begynte og snø , hun kom aldri mer igjen.

Sylvester Stallone var nå alene i en alder av 8 og han kjente angsten komme , men han hold den inne. Han fant seg en gammal volvo og sov der den natten. Neste morgen fant han en bok med Svenskevitser i hanskerommet som han tok med seg på veien mot Hollywood .

Reisen hjem.[rediger]

Zeppeliner fant han ut at det ikke var musikken han skulle satse på

Han kom seg ombord på en Zeppeliner som skulle til Amerika, men det var "ingen steder og gjemme seg ". Heldigvis var han var ett naturlig , medfødt Svadamenneske. Han klarte å få seg en jobb som sjef etterfyller av helium for og betale for overfarten. Ting gikk greit , det var godt med utsikt og maten var god , men en dag da Stallone og sine nye kammerater sto og tullet med og lage små pippe-stemmer med helium-en kom en Doktormann forbi og sa :

  • "hva skjer her tiger Lilly" Stallone gikk bananas og sa :
  • "kalte du meg jente "

Stemmingen ble dårlig så Stallone dro frem svenske vitseboken sin og fortalte noen vitser og alle lo å ting ble bedre. Ferden gikk uhindret videre og i USA gikk han av og vinket farvel til sine arbeidskolleger.

Hybelkaniner og hodeskader.[rediger]

Hvorfor kan jeg ikke få stilt inn Tv kanalene mine

I AMERIKA fikk han seg jobb som Cat Carrier produksjonsarbeider og koste seg med det .Lønna gikk til mat og han drakk mye Maursyre fra Island. En dag mens han surfet på Windows 95 og kikket på Nerder kom rom-kammeraten "Rocky" inn og sa :

  • Jeg har nettopp vært i Dunderlandsdalen og jeg viste ett bilde av deg til Dustene der og de sa :
  • han der kan bli en movie-star

kanskje du skulle prøve. Han reiste seg opp knyttet neven å sa

  • Det skal jeg å gikk på dør , han snublet i dørkarmen å falt ned alle trappene og inn i en hjem is-bil .

Det gjorde vondt og før han blokket ut , trodde han at han skulle møte Gamle-Erik. Han våknet på ett sykehus noen uker senere og så seg rundt. Han hadde fryktelig lyst til og spille på Saks-ofon , men det gikk dårlig for han var blitt lam i halve fjeset.

Ett nytt liv.[rediger]

Stallone har alltid vært populær hos legeindustrien og en lege ikkepedia har snakket med sier at han ikke hadde hatt råd til det gull-belagte-oppvarmete-fiske-bassenget til gullfisken sin uten ekstrainntektene som Stallone bringer inn.

Han følte seg som en "krigsfange" med det slappe fjeset sitt og satt mye på forskjellig bussstopp og så på "natt-ørner" som fløy høyt der oppe. Han bestemte seg for å prøve seg igjen . Veien gikk til en film-speider . Opp trappene og forbi en geit åpnet han døren og sa

  • "Halo" hallo hallo sa talentspeideren og han gikk inn.

Snublet i en krakk som knuste talentspeideren lo og sa

  • Du er litt av en "ødeleggelseslysten mann" "ja , jeg er hvis det" Han satte seg på pulten å smilte. Du får jobben og slik gikk det til at stallon fikk rollen som :
  • "Rambo" en snill fisker som kommer hjem til landsbyen for og finne den ødelagt av onde menn. Han sjeler det han kan av likene og gjemmer seg i en hule resten av filmen . For den rollen fik han Oscar ens blomstervase og en Emmy-sjokolade det ble 2 oppfølgere.

Livet etter suksessen.[rediger]

Romkameraten til Stallone. Jobber nå for han , som speil og vifteholder.

Karrieren som skuespiller gikk bra og han er full av penger. Han flyttet til "paradise Vally" , men en "lørdag fikk han feber" , men han "holdt seg i livet" . Han følte ", det var ingen han kunne unnvær i livet" . Etter dette , så han tilbrakte mye tid med sine elskede å kjære. I en tidlig alder hadde han fått en kjærlighet for svenske-vitser , og han ble sammen med en svenske , men hun hadde hørt alle vitsene før å forlot han "det føltes som en kule til hode" sa han senere . Nå for-tiden er han lykkelig gift og har fått 3 døtre med henne . Han "spionerer ofte på barna" mens han "kjører" "med Carter " , hans kose "Cobra" som sitter på passasjer settet.

  • Å er ikke bekymret for noen ting endelig smiler verden til meg sier han og blunker kjekt.