TV-kjendis

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Hva? Lette du etter Trond Giske?

En tv-kjendis (må ikke forveksles med Kjendis That's a big difference, you see ) er ett vesen som ofte og sjeldent dukker opp på Norsk fjersyn. En tv-kjendis kan dukke opp når som helst og på hvilken tv-kanal som helst. Tv-kjendiser lever hovedsaklig av oppmerksomhet, og status blant folk. Den eneste måten å bli kvitt en tv-kjendis er å skru av samtilge tv-aparater i landet samtidig som den valgte tv-kjedisen dukker opp på skjermen. Dette vil ganske fort føre til en brå kanslering fra tv-selskapets side. Da vil tv- kjendisen bli borte og forsvinne for alltid, viser forskining. Men våg ikke å skru på fjernsynet igjen!

De blir sjelden observert andre steder enn på tv-skjermen. Dette indikerer at dette er små og flate vesener, ettersom det er ganske så trangt inne i en tv. Med andre ord lever disse såkalte Tv-kjendisene inne i fjernsynet, hvor de hopper og spretter fra kanal til kanal, og fra program til program.

Tv-kjendiser slekter på Datanissene, men de er noe mildere stemt så lenge noen ser på dem.

Opprinnelse[rediger]

Tv-kjendiser blir dyrket av munker i åssidene av Himalaya hvor de vokser foran speil de ti første årene av sitt liv.

Man har indikasjoner på at de har vært dyrket siden 1200-tallet. Frem til begynnelsen av 1950 (februar) var de i utgangspunktet dyrket som vanlige kjendiser, det vil si at de ble hengt opp og tørket for bruk i ukeblader. Men noen av dem, deriblant Christian Borch, klarte ved en tilfeldighet å rømme med en transport tv-apparater. Apparatene var beregnet på den godtroende engelske kolonien Wiffchestshire nord i India og da kjendisene syngende og leende manifesterte seg for befolkningen var suksessen et faktum. Kjendisene spredte seg i løpet av få uker over hele verden. Da munkene oppdaget dette sluttet de med tørkingen av kjendiser, noe man fortsatt diskuterer om er bra eller dårlig.

Munkene lever i dag i luksus på Sotra.De har outsourcet produksjonen til nord-koreanere, som har høy inntjening ved å produsere billige og kortlevde reality-kjendiser.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!