TV Shop

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Tvshop.jpgTv shop er i dag Europas levende leverandør på smugler vare, de smugler alt fra hasj, sprit, kokain, polakker, billige merke klær, prostituerte (fra polen) og ubrukelige støvsugere(fra polen). De er på toppen salgs av markedet i Europa under IKEA.

De har akkurat annonsert deres 20 års jubileums smuglervare nr.1: tidens pils oppkalt etter Tv Shops far, O.Tidemand. Etter 20 års jubileum 3. januar[[.]] Pilsen kjent som markedets eneste pils som gjør deg så borte at du ser livet i revy. Inneholdet er dessverre konfidensielt!

Historie[rediger]

Tv Shop ble opprettet 3. januar i 1989 av '''O.Tidemand''', tidligere kjent som Onkel Weed og av den pot avhengige Kakemonsteret fra Gok.

  • I Bergen og Trondheim er det andre som er mer pot avhengig en han , så han er ikke stor i den store sammen heng , men i Gok er han nr 1.


Otideman.jpg Cookiemonster.jpgDet var en gang på 1980-tallet Oddval Tidemand startet virksomheten sesam hasj plantasje samtidig som han byttet navn til Onkel Weed. På den tiden kunne han selge ett skip lastet med... alt fra Bananer, sprit, kuer eller polakker uten problemer. Med en gunstig profitt. han drev lykkelig forretninger i 2 år til han møtte skattefuten som beslaglagte halvparten av alt han eide etter å ikke betalt skatt på overskuddet av smuglingen.

Etter dette var det noe som plaget Onkel Weed, kanskje var det faktumet av at futen tok med seg den halvdelen av kjøleskapet pilsen stod i eller at det var det at TVen hans bare viste nakne menn i pornofilmer. Dessuten måtte han ligge skrått mot gulvet på den harde halvdelen av senga.

Noe måtte han gjøre. og borte ble han til han kom tilbake 3. januar 1989 som O.Tidemand og han samarbeidet med Kakemonsteret som var kjent som verdens beste "kake" baker. de start med reklame for husholdningsartikler som ikke skulle virke interessante, derimot for de som var betrodde kjøpere og hadde adgang til tolkens tolk for rus salg og misbruk av reklamene, ble veldig interessert i tilbudene på fri shipping? til billig penge?.

I løpet av 6 måneder hadde Tv Shop utviklet seg til en pyramide av arbeidere. Deres mest solgte artikler var Pot fulgte støvsugere til intetanende svensker som bare ble totalt inspirert av husholdningsartiklene.

De solgte også mange andre ting som; Jack Daniels madrasser, Kief Kalkulatorer, kake bake sett og polakk på boks.