Tande-P

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
En svært pen mann

Alf Tande-Petersen er en svært elegant og flott herremann som anses for å være tidenes beste programleder. Han er best kjent for sine opptredener i TV-programmer som "Hodejægerne" og "Tande-På Programmet", hvor han stadig vekk drog fram selve kjennetegnet hans, nemlig tandelatteren. Han har også skrevet krim.

Tandelatter[rediger]

Tandelatter handler om å le mest mulig på kortest mulig tid. Ofte bare ett høyt "HØ!", mens vanligste form er dobbelen "HØHÆ!". Eksperter advarer mot å stå med øret nær munnen til en person som utfører en tandelatter, da dette kan gi varig hørselskade, i verste fall komplett døvhet.

Tandekraft[rediger]

Den fysiske formelen for kraften som les ut er gitt ved: TANDE = KRAFT / TID

(enkelt: FTANDE = F/t)

Vi ser at ved mer kraft og mindre tid øker tandekraften.

Sterke meninger[rediger]

Tande-P har sterke meninger om dagens "programledere". Selv har han hatt pause fra skjermen en stund, og han er lite imponert over arvtakerne hans. De fleste oppadgående mennesker er enige i kritikken og håper på et Tande-comeback i nærmeste fremtid. Artikkel fra seher.no


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.