Tannlege

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Si A!»

- Tannlegen om alt og alle

«Har du sagt A må du si B.»

- Jonas Lie om tannleger

«Enig, Jonas. Og da kan du like godt fortsette til Å.»

- Henrik Ibsen om Jonas Lies sitat.

Tannlegen er en mann i 40-årende, gjerne litt skummelt eller eventuelt skabbete utseende. Selv om det er viden kjent at tannleger er flinke med tenner har de usedvanlig ofte dårlig ånde og en mage som rumler. Tidlig på 1900-tallet var det vanlig for tannleger å ha en stor, sterk og barsk kar som kunne hjelpe til hvis tenner satt for godt i skallen på pasientene. For å få lisens som tannlege må man ta et påbygningskurs over tre uker etter å ha fullført grunnkurs mekaniske fag på vidregående.

Ny metoder for tortur.[rediger]

I nyere tider har de store sterke mennene blitt byttet ut med giftige kjemikalier som ødelegger alt av celler den treffer på. Tannleger er kjent under mange navn, som kjære barn gjerne er; DeathBringer, Tannkverker'n, Borremannen, Satan selv og Mannen med boret er bare noen av eksemplene herunder. Hvis tannlegene ikke liker deg spytter de i bedøvelsen, eller gir deg ingen.

Tannleger bruker ofte deres gode venn Black & Decker. - Et effektivt hjelepmiddel i en stresset hverdag.

Tannlegen er gift med tannfeen og sammen har de hagenisse som fosterbarn. Tannlegen maser hele tida om at du skal bruke tannpirkere,tann-tråd, ellers kommer du til Helvete.