Tasta

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kabul på sitt beste
Og Tasta

Tasta er en bydel i Stavanger, som er kjent for sin store konsumering og import av rusbrus fra Russland. Andre severdigheter på Tasta er VBK-banene, Rampen, Fyret, Fjellhallen, og akebakken rett ved Tasta skole som går rett ned til hovedveien i en 37 graders helling. Ellers kan du få med deg de stadig berusede alkoholikerne som mater katter, rundt om i nabolagene. Den nordlige Shellstasjonen på Tasta(Vardeneset) er siste stoppeplass for rånere før de vender sørover igjen, med unntak av Søndager hvor de beveger seg inn til risikofylte Randaberg for å få med se de ulovlige dragracene. Uten den sterke militære støtten fra Russland hadde Tasta, mest sannsynligvis blitt gjenforent i union med Hundvåg som alltid har hatt lyst på Tasta. Mest for å hevde seg selv som en kul øy med masse rusbrus og bedre kontakt med Politiet. Det er store likhetstrekk mellom Kabul i Afghanistan og Tasta grunnet det Russiske jernteppet som fortsatt holder taket.

Historie[rediger]

På begynnelsen av 90-tallet, var ordføreren i Stavanger på et skikkelig rave-party nede på basen i Duasvika. Han drakk seg så sørpings at han vedtok å bygge en Skate-ramp i hjertet av Tasta, rett ved siden av KGB-banene, som senere skiftet navn til VBK. Rampen er idag mest brukt til Dop-langing og luftgeværkrig. For å toppe det hele ombygde han utedassen ved rampen til en Kina-sjappe. Denne gikk veldig bra i mange år og ble ikke ranet mer enn 3 ganger i uken, når Lura-gjengen vår på sitt hyppigste. Etter at eiern av Kina-sjappen ble ranet 7 ganger på en dag, slått kneskålene sine ute av ledd, spikret fast til veggen og kastrert av erkefienden: Tasta-takeaway, bestemte eieren å reise tilbake til Kina for å bli Keiser.

Under Vikingtiden var Tasta en ubebodd plass som ble mest brukt til å brenne døde treller, kyr og Engelske fjortisprinsesser som ble lurt inn i råneskipene til vikingene under røvertoktene i Nord-England. Havnen(Dusavika) ble brukt til råning mellom vikingskipene fra Tasta og vikingskipene fra Hundvåg. Det gjaldt å være førstemann til England, lure en fjortis inn i skipet med dunkende bass fra bongotrummene og returnere til Norge.

I 985 f.kr. ble Kongen invitert til mjødfest på Tasta, han ble snydens, spydde, druknet i spyet sitt og ble sendt til Stiklestad for å få en verdig plass å dø på. (yeah right!)

I 1960 fant Tasta olje i Vågen av Stavanger og Tasta gjorde seg søkkrike på svart gull. Pengene gjorde Tasta så gjerrige at alle skolene som ble bygget etterpå, vår oppgraderte versjoner av normale fengselsbygg. I tillegg gjorde de lærerne udødelige og plasserte dem på skolene slik at de aldri hadde behov for å ansette nye. Engelsken var selvfølgelig elendig og Tasta utviklet Norges mest grusomme Engelsk. Tasta-Engelsk. Petter Solberg har prøvd på noe liknende men fikk det ikke like elendig til som Tasta. For gode eksempler, kan det refereres til Tasta barneskole og Tastaveden ungdomsskole.

De ondskapsfulle høvdingene av Tasta døde på slutten av 80-Tallet, etter en fyllefest uten sidestykke på fyret. Pengene var endelig frie og folket brukte dem opp på velstand og dyre merkeklær og andre jålete investeringer. Det var her de første sossene ble oppdaget. Mest sannsynlig er Tasta, opphavet til nåtidens sosser.

Etter mye bråk og syting fikk endelig Prestene på Tasta bygge en kirke. Tasta kirke ble bygget. De malte den svart og plasserte den på en topp omgitt av trær og hus slik at ingen kunne se dem, bortsett fra Reinskau-cafe.

Kirken var for emo og Prestene begynte å syte nok en gang. I 1999 sto Vardeneset kirke ferdig. For å vise at de ikke var for emo-ekteskap, malte de den fullstendig hvit.

Gjenger har regjert på Tasta i lange tider som en ettervirkning av de ville vikingene som herjet i vikingtiden. En vanlig Tastabu på 90-tallet visste hva han skulle gjøre hvis en politibil dukket opp....

På begynnelsen av 2000-tallet ble luftforurensingen gradvis økende grunnet altfor mange rånebiler på en plass. Flere kjøpte Volvo 240 og andre dunderbiler. Statens vegvesen ødela veiene med å sette opp grusomme fartsdumper over hele bydelen. Men disse fartsdumpene stoppet ikke rånerne, som stadig vekk blir observert ved Shell-stasjonen på Vardeneset.