Tau

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Pust1.png

Hold pusten!

Det er lite luft i denne artikkelen. For å spare på det som er, må du holde pusten når du leser denne endeløse veggen med tung tekst.

Eventuelt kan du skape mer luft ved å sette inn noen linjeskift.

Tau er en plass som er lang som brukest til å se på andre deler av landet med. Tau sine innbyggere er veldig dumme og har eit egg i midten som man kan bruke til å se gjennom. Du bare kaster det bort til naboen eller over et fjell så kan du spionere på andre eller bare se på den vakre forsøpla naturen. Tau kan også brukest til å finne egg . Visst du slenger det opp i et tre å så holder du i det mens du går så langt bak som mulig og så holder du godt fast i det og så bare slenger du deg helt til du kommer fram til der du vil av og så bare slipper du i lufta, du vil kankje brekke noen bein eller armer, men du burde prøve det, det er moro og enkelt! Denne teknikken ble først bennyttet av hønen Eirik blodøks(en av de første innbyggerne av Tau).Eirik blodøks var lei av å reise i vikinghøneskip så han måtte finne en annen måte å reise langt på.Når han endelig hadde komt i gang med denne teknikken plyndret han aztekerene og så reiste han til first price havet også tok han Kim jong un.De eneste som var igjen på lista var Jørpeland

Andre bruksområder:

  • Slå andre
  • Fange andre
  • Feste andre til stoler
  • Hoppe tau
  • En god lunsj til de fleste damer (Rope)'
  • Lage felle for andre
  • Henge seg (det funker bedre med brødrister).

Historie[rediger]

Tau ble stiftet i 1369 når høna Eirik blodøks traff på en sjimpanse som brukte et egg til å se gjennom. Eirik blodøks gjikk hjem til stallen sin og gjømte seg i fryser hvor han satt under et tre i en uke og fant ut hvordan man når nirvana. Eirik blodøks sa til sjimpansen Erna Solberg hvordan man når nirvana med hjelp av et tau/brødrister/rope. Denne sjimpansen ble senere kjent som Stifteren av buddhismen Siddharta Gautama. Buddhismen utvikler seg rundt bruken av Tau og hvordan man ser gjennom egg. En av de mest sentrale personene i buddhismen er Kristelig Folkeparti som snakker om Krig og fred og politikk og sånn. Etter at eirik blodøks hadde tatt Kim Jong-Unbestemte han seg for at han skulle begynne med Froske opdrett. Dette oppdretts anlegget er i dag bedriften med mest ansatte på Tau. Froskeanlegg AS sa i 1878 at 96% av befolkningen på Tau er homofil og de 3 andere prosentene liker frosker. Dette har gjort at befolkningen på tau ikke har stege mellom 1878 0g 1967. Dette har ført til at mange bygninger har blitt forlatt. Froskene har tatt over disse husene og en teori er at de 3 prosentene av befolkningen som liker frosker, faktisk er frosker. Nå i 2009 er 50 prosent av befolkningen frosker. I 2010 dannet Tau sin egen stat og frigjorde seg fra Norge. Mangen av menneskene som levde i Tau flyttet til det forferdelige Jørpeland fordi de forsatt ville vere en del av Norge. Dette gjorde at Tau fikk inn mindre skatt. I 2012 kalte Harald fra Bøtta til stenderforsamling. Froskene i første standen var uenige i menneskenes rettigheter om kjøleskap og fryseboks. Harald fra Bøtta var uenig og ville ikke gjøre noen edringer. Frosken dannet en nasjonalfryseboksen og tok over makta. Harald fra Bøtta sendte inn garden for fjerne nasjonalfryseboksen men froskene overtalte garden til og slutte seg til seg. Nå hadde Harald fra Bøtta ingen makt i Tau lenger. Det var frosken Finn Schjøll som hadde makta. Finn Schjøll gjorde noen nyttige reformer når han kom til makta. Han innførte et eget samlet lovverk kalt "Pølse Lasagna". Loven i Pølse lasagna gikk ut på at alle frosker hadde mer rettigheter en hamburgere og at pølser er best. Winky fra Teletubbies var en kjent forfatter og en mann som ble sett opp til. 3. mars 2014 satt han i fryseboksen sin når han plutseleig fant ut at jørpeland var en stygg plass. Han overtalte Finn Schjøll til å gå til krig mot jørpeland. Jørpelendingene trakk seg mot tilbake mot forsand. Når Finn Schjøll nådde jørpeland var byen tom. Han tok med alle fryseboksene, ukulelene og pølsene tilbake til tau hvor han hadde en stor grillfest. I 2015 tok Winky fra Teletubbies et tau og han hengte seg. Frosken Finn Schjøll lagte Finn Schjøll's Dance Revolution som et minne for winky. Finn Scjøll`s Dance Revolution har hatt stor innflytelse på Nynorsken og det er en av favoritt tingene til Eirik blodøks som i 2018 sa at han ikke er skutt bak en vogn.

Kjente personer fra Tau[rediger]