Te

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

Te er en søtsøt og meget sossete drikk som bare rikmannsbarn fra Øvre Singsaker og Bygdøy Allè drikker, for de tror det får dem til å se smartere ut.... Alle sier det er lagd av forskjellige planter etc. men det er ikke egentlig det. Ikke alle typene hvertfall...

A nice cup of tea.

Innhold

[rediger] Opprinnelsen

Te ble først oppdaget på midten av år 0 på den engelske landsbygda. Det va Brian Oluf Te som snublet over den nå berømte rosa Te-rota. Ektemannen hans, John Bjørghild Eilivson som var halvt svensk og halvt kroatisk, skrelte rota, og laget en søtsøt, grotesk deilig drikk som hadde en intens essens av brent granbar og overmodne tyttebær, men trass for John Bjørghilds strevsomme slit med å lage denne drikken, var det Brian Oluf Te som fikk kreditt for det.

[rediger] Drapet

John Bjørghils Eilivson som var en halvt hardbarka svenske og halvt halvslapp kroater, tok livet av Ektemannen Brian oluf Te, som bare ble 49 1/2 år, og solgte drikken til storbyen, og tjente store penger (rupi) på drikken, men drikken fikk uansett navnet te, og ikke Eilivson.

[rediger] Vendepunktet

Eilivson ble frustrert og sint da drikken ble kalt "Te" og ikke Eilivson. Han ble så frustrert at han reiste tilbake til Sverige, og forbød te! senere tok han selvmord (Hitler wannabe.....)

[rediger] I dag

I dag drikkes te verden over, (bortsett fra Sverige og utvalgte byer i Kroatia) og finnes i uttalige smaker og farger. Den mest kjente te sorten er: "Earl Gay Tea" Te drikkerne er som regel de sossete rikmannsbarna fra Øvre Singsaker og Bygdøy Allè, eller gamle Grannies på Te selskap. Det ingen vet er at det svarte pulveret i Earl Grey Tea ikke egentlig er te.... det er de brente levningene etter Brian Oluf Te... det er dette som setter den minnerike smaken som aldri er lik, hverken på smak eller den eksotiske fargen. Te er ble hellig i Kina 2. September 2012. Neida, men te er bra for halsen og i Kina er ikke te teit. Å

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk