Teletubbies

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Teletubbiene er mongolide tullinger med dårlig råd, eneste løsning for å overleve er å bosette seg i Tubbidalen, men for å bo der må man ha på seg en såkalt tubbydrakt (Tubbidalens nasjonalantrekk)! Dessuten kan det bare bo fire stykker av gangen her.

Tubbiene har en tendens til oppføre seg homofilt fordi slik skjer når fire menn skal leve isolert sammen. Tubbiene har desverre også en uvane med å stappe LSD-piller i anusen, Noe de blir aldeles høye på.

Tubbienes kosthold består hovedsakelig av negerkaker, (tjukke brune pannekaker med smilefjes)!

Tubbiene er for tiden ansatt på Øya Sodor hvor de arbeider med å kjøre tog!

Tubbiene[rediger]

Her er en liste over Tubbidalens beboere: Jefferson Davies(Amerikaner)(i live)

Arne(Østlending)(i live)

Arsman(pakkis)(død)

Keith Norman(pakkis)(død)

Mohammed Mostafa(pakkis)(død)

Abdullha Mongolidi(pakkis)(i live)

Thor Buddha(aner ikke)(i live, flyttet)

Ngo Minh Bao Cockasucka(Asiater)(død)

Leif Børge(bergenser)(i live)

Casper Dæhli(danske)(i live)(kan ikke dø)

Personskit[rediger]

Her er noe fakta om de tubbiene som er bosatt i tubbidalen nå!

Arne

Arne kom til Tubbidalen den 13. januar 2013 i forbindelse med Jefferson Davis drog til sørstatene på ferie. Arne besitter svært lav intelligens, men har en egen evne til å spre mye positiv energi (selv om dette ikke blir særlig satt pris på av de andre beboerne i Tubbiedalen).

Selv om Arne er SV'er er det vanskelig å plassere ham i noen politisk leir, siden han tidvis også har kommet med radikalske høyreinnslag.

Han onanerer praktiskt snakkende hele tiden, nokk til å nesten få Leif Børge til å spy av det og har engang oversvømmet hele badet inni Tubbihuset i sæd to ganger.


Abdullah Mongolidi

allah Mongolidi er en muslimsk teletubbie av ukjent nasjonalt opphav, selv om det har kommet frem at han på ett tidspunkt har oppholdt seg i Afghanistan og vært medlem av Hizbollah i Libanon. Han kom til Tubbidalen etter at Mostafa ble henrettet på feilaktig grunnlag av en karrierekåt politimann, og har stort sett samme personlighet som sine to brunstige forgjengere.


Leif Børge

Leif Børge kom til Tubbidalen i forbindelse med Ngo Minh Bao Cockasucka sin dødsfall i Desember, 2012. Han er kjent for sitt nedrige syn på andre, fremfor alt Mostafa og Casper Dæhli. Ifølge ham, er alle i dalen "mongolide tullingar". Leif er også dentrofil, (Google det hvis du ikke hvet hva det betyr)


Casper Dæhli

Casper Dæhli er en tubbi fra Danmark med den tydeligvise dialekten fra der, selv om Leif Børge syns det er like stygg som hanselv. Selv om han har bodd i Tubbidalen helt siden begynnelsen har han et generelt dårlig bæring fra de andre som ikke har særlig sans for ham - angivelig grunnet hans "ekle språk". Han er en livlig fyr, og ses ofte kjørende rundt på en sparkesykkel - tross av han er figuren forsøkdrept flest ganger.

Casper sier ikke mye den første dagen, bortsett fra at han kaller Ngo Minh Bao Cockasucka for en imbesill pølsegrossist. Han blir som Ngo Minh Bao og Jefferson kastet i bakken da Arsmann forårsaket et jordskjelv med et heftig fap, og ble liggende til en eksplosjon svidde av hele dalen og havnet på sykehus for behandling av brannskader like etterpå. Dette markerte begynnelsen på en plagsom tendens; Nemlig at Casper overlever alt.

Det teletubbisenen ikke viste var at det var en til person uten navn som likte å suge ting. Jeg snakker såklart om... Den støvsuertingen i huset som var homofil og holdt på med seksuelle handlinger med Arne