Teletubbies

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
På 70-tallet var jo alt mulig i diskoen. Jaja... det var tider det!

Teletubbies[rediger]

Teletubbies er en barne serie som ble sendt i Norge i slutten av 90 tallet og begynnelsen av 2000 tallet, men med en brå slutt da det ble oppdaget hvordan alle så på Tinky Winky som stereotypisk homse, siden han bærte en rød skinnveske på den ene armen med 90 graders "bøg bøy" på albuen. I tillegg meldte mange om barn som fikk mareritt av tanken på at de skumle gangsterne mottok telesignaler gjennom antenner som stod opp fra midten av hodet. En annen grunn til at det ble slette var det faktum at de hadde magene fulle av unger som det ble vist film av i hver episode. Mye barnegråt kom av denne tilsynelatende kannibalismen, og programmet ble tatt av lufta.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Teletubbies er en kjent gangstergjeng fra norge som ble startet på presteheia skole i kristiandsand Donald duck liten og tjukk gikk med susp i ANDEBY MENS HAN DØDE I 113 (FLYVEBIL)Teletubbiene er opphavet til Soljaboy-dansen "Crank that". De har inspirert mange unge gangstere fra USA med dansen sin, som ble populær på diskoteker og i barnehager over hele USA i 2007. Det eneste er at ingen vet hvor de har sine Bathin Apes, for de har dem ikke på seg noen gang. Teletubbiene (engelsk originaltittel Teletubbies) er en serie barne-TV-programmer som ble produsert for BBC av Ragdoll Productions. Serien ble først sendt i Storbritannia påsken 1997, og handler om Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa, Po og støvsugeren Noo-noo som leker i Tubbieland med kaniner, blomster, en vindmølle, og rør (høyttalere) som stikker opp av bakken og snakker. «Hodepynten» til Teletubbiene skal forestille å være forskjellige typer av TV-antenner. Sola har en sentral del i historiene, som en slags kommentar til det som skjer ved at babyen i sola («spilt» av Jessica Smith) blir overrasket, skvetter, ler og så videre. Skaperene har lagt vekt på pedagogikk og at barna skal oppdage nye ting i programmene etterhvert som de blir eldre. Serien er siden blitt sendt i 120 land og oversatt til 45 språk. Serien ble utviklet med tanke på småbarn. Den kognitive psykologen Andrew Davenport hjalp til med utforming av rekvisitter og episoder som ville appellere til småbarn. Serien har blant annet lignende kroppsform, atferd og språk som dem. Serien har mye repetisjon og tydelige følelsesuttrykk. Serien ble svært populær blant barn, men fikk også kritikk.