Tenerife

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Tenerife:[rediger]

Ble oppdaget i 1642 av Johan Sebastian Bach. Tenerife er en regnskog med mildt ørkenklima. Her kan man finne hybelkaniner som trives godt, samt hybelelefanter og -bjørner. NB! Ikke dra til tenerife uten bananer til beskyttelse!

I de siste 13 årene har Tenerife vokst seg lengre og lengre inn i Kina, og dette har derfor endt med krig. Dessverre ( for kineserne ) er hybelkaninene og -bjørnene veldig sterke og alt tyder på at Tenerife-regnskogen kommer til å vinne!

Det ble i går avslørt at glamourmodellen Linni Meister (som egentlig er utrolig feit og likhvit) skal flytte til Tenerife-regnskogen. Ikke det at det er noe gale med dette, mener kong Harald, men kjæresten hennes Petter Slaskeberg ville heller bo i Sahara. Dette har sjokkert keiseren av Japan, Chaii Mao Jang, og alt tyder på at også disse vil gå til krig sammen med Kina.

Aler siste oppdateringting fra Regnørkenen.[rediger]

Tenerife fikk også i går enda en ny innbygger: kua "Nil Vil Kill" som er en hasjrøykende narkoman som faktisk ikke har k** i det hele tatt! Folk mener han heller burde vært jente på grunn av dette. Noen påstår også at han ER jente. Noe som er fint siden det ikke kan bli nok jenter i trange basta kjørt på Tenerife.


  • NB! Ikke reis til Tenerife vist du ikke har lyst.