Tennis

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Tennis er ikke bra for helsa.

tennis spilles med 11 spillere på hver side, en keeper midtbane og spiss. du skal spenne ballen gjennom nettet ellet unner.Verdens beste tennisspiller er messi. tennis er et veldig artig spill som blant annet kan føre til nakkesleng og akutt diare. På en tennisbane er det et nett som man må passe på å ikke snuble i. Når tennis spilles er det to spillere på banen som får veldig mye oppmerksomhet. Tennis er som sagt en veldig artig sport, det er mye emotions i denne sporten. Noen knekker rackerter en gang i hvert sett, mens andre går rundt å syker ut motspilleren andre går rundt å sutrer og gråter som en liten baby. en av disse tennisspillerne heter Markusss. Sporten tennis kan være litt rottete, det er mange rotter som kan spille sporten med å jukse og være rett og slett en liten kvinne på banen aka barn aka liten rat.

Publikum sitter på en tribune å ser frem og tilbake hele tiden, og hvis ballen går i nettet jubler de ikke. Som tidligere sagt er tennis et veldig artig og ensformig spill.

Det eneste som er litt kult med tennis er at du kan gå i fine dyre klær som måååå være hvite, hvis ikke blir det bank. Hvilken bank det er snakkom varierer fra dag til dag , ofte er det DNBnor det er snakk om men helst en eller annen dritt bank sikkert.

Som du sikkert har lagt merke til på TV, så sier alle tennis spillere "ØØH!!" akkurat i det de slår. Dette er mest vanlig hos kvinnene, fordi de har fødselsangst. Og vi som vet ALT om tennis vet sikkert mer enn de som aldri har satt sine ben i en rekkert.

okokokokoookoko, tennis er noen ganger like koko som king kong. Tennis stammer fra jungelen. De brukte kokkosnøtter. Når du spiller er det ikke lov til å fise eller prompe. og det var leonardo da vink som fant på potetmarsskruer some han ville kalle det. Når du spiller dette trenger du: Hjelm, Toalett, bukser og en kaffi kopp for og kaste på folk som ikke liker deg. Detter er også et lifsfarlig sport som kan føre til følgene ting: Munndiare, dansing som ikke er bra, barnemishandeling, tilkalle et hamster som kan spise deg på et jafs. Mange liker tennis for mange av menne some spiller myster klærene om de får gult kort.

eo:Teniso