Thailand

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

Thailand er ofte synonymt med sur og den lokale befolkningen er naturlig nok kjent for å være potte sure. Thailand er også kjent for ekstremistiske buddhistiske islamistiske og radikale terrorister. Vi står alle igjen med sorgen fra 1814 da de fatale og brutale buddhistiske selvmordsbombere med downs prøvde å sette fyr på sinnataggen med et råttent bananskall og tepose.

Thailand er en kjent idrettsnasjon når det kommer til vintersport. Landet arrangerte vinter-OL i 94, hvor de berømte maskottene Fang og Hai var et naturlig thailandsk fenomen under lekene. Når det kom til medaljestatistikken var Thailand det eneste landet som tok medaljer. Men Thailand er ikke bare kjent for snø og idrett. I år 300 e.kr fant og oppdaget den berømte Dalai Lama Amerika, og et par hundre år senere fant samme mann opp MacGyver og Chuck Norris.

Vi må jo ikke glemme det fantastiske landskapet Thailand har å by på. Thailand har både jungel og snø i samme skog, hvor kirketjeneren bestemte seg for å åpne landets største hotell(3 soverom) til ære for den meget hellige mauren, (nasjonal dyret som har ferdigheter som f. eks kan spise stein og diamanter).

Vi kan også nevne at Thailand har arrangert og vunnet NM i flest mennesker på moped uten hjelm(landet Svalbard har rekorden med hjelm). Thailendere er også kjent for å være mye penere enn de norske potetene. Det er også mangen pedofile selvmordbombere, for eksempel en gutt på 12 år ble funnet og Pule vaginaen ut av en ku, denne gutten het Jirateep.

Lovverk: Thailand har som de fleste andre land, bare 2-3 regler i grunnloven. Den mest kjente regelen er totalforbud mot seksuelle aktiviteter! Hos menn blir straffen som oftest avkuttet penis, hos kvinner blir straffen total omskjæring. Men et slik lovbrudd skjer kun hos kåte, svenske turister.

Thailand er også kjent for kvinner med penis, som kalles transer. Mange norske poteter reiser ofte ned til thailand for en omgang med kvinner med penis. Thailand har den største horebyen i hele verden,Pattaya. Over 80% der er kvinner med penis. Her er det iiiiiiiskaldt om sommeren! rundt minus 50 grader. Da dør de fleste mennene, men kvinnene har utviklet pels og overlever.

Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.
eo:Tajlando
Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk