The Gathering

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

The Gathering er en bosskasse på Grünerløkka. Der samler det seg pakistanere og røyker fjorårets sokker. For å være med må Pakistanerene betale 30 falske klokker til Mullah Krekar. Deretter vil Mullah Krekar dele en høytidelig sokk med hele gjengen som vanligvis er på ca 20 stk. for å få plass til 20 pakistanere må mullah lage plass i sin rumpe.


Oppstandelse[rediger]

Pakistanerene begynte å røyke sokker den 11. September, 2001, som en feiring for at Shak'bull Ahrmed ble født. MacGyver ga navnet til dette barnet, etter å ha sett det på etiketten til gaffa teipen sin.


Historie[rediger]

Pakistanere over hele universet har holdt på med denne høytiden i over 2000 år. Det var Mullah Krekar som spådde at Shak'bull Ahrmed skulle bli født. På den tiden hadde de ikke sokker, så de røyke hårene på tærne. Hårene hadde ikke samme stink-faktor som sokkene til Mullah Krekar. Så i 2001, da sokkene ble oppfunnet, røykte de sokker. Noen ganger var det også tåhår i sokkene, og hvis du røykte denne typen sokk, ville du dø av overdose etter 1/2 drag.


Hvorfor Bosskasse? - 2 grunner[rediger]

Den ene grunnen til at de holder på med denne høytiden deres i en bosskasse er på grunn av at de ikke har råd. Lønnen deres som busssjåfør dekker så vidt mat og fretex-klær til de 12 barna og 2 konene som de har.

Den andre grunnen er at bosslokket isolerer mye bedre enn vinduer og dører, og derfor vil lukta av den brente sokken til Mullah Krekar, og lukten av pakistanerene, vil blandes og vil skape en halv-giftig røyksky, som gjør deg høyere enn du noen gang vil bli.


Ting Du Må Passe Deg For[rediger]

Disse tingene må du passe deg for på The Gathering:

  • Pakistanerne liker å sende sønnene deres inn for å ta de falske klokkene, og lommeboken din.
  • Pakistanerne liker å ta på seg illeluktende skinnjakker, smøre håret sitt i tjære, og blotte den øverste delen av overkroppen. Brysthårene vil skade øynene dine, og kan forårsake permanent blindhet.
  • Ved å ta på en pakistaner vil du etter 4 timer føle trangen for å kjøre en gammel modell av BMW, vise den øverste delen av overkroppen din, smøre håret ditt bakover (først med voks, men etterhvert vil du begynne med tjære uten å vite det), og tegne brysthår for å vise frem.
  • Hvis det er damer til stedet, pass deg for ukontrollerte ejakulasjoner, og masturberende pakistanere.
  • Sist, og ikke minst, ikke irriter Mullah Krekar, ellers vil du bli steina, og etterhvert halshugget.


Kilder[rediger]