The Sims

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

The sims er ett dataspill, som SUGER SÅ MYE AT jeg har fått EBOLA går ut på å leve livene til såkalte sim,er. Sim,er er menneskelignende data-animasjoner som er handlingslammet hvis ikke du hjelper dem. Dette er bra for folk som ikke har ett liv, som Jan Thomas, homsen som lagde et sang album, og ikke kunne synge. Etter at the sims var blitt rævkjørt(proffesjonelt kalt rundet), ble the sims 2 laget. I the sims to, kan du lage par, og putte dem i senga og la dem pule. På internett kan du finne koder til dette spillet, og gjøre at sensuren blir tatt av, og hvis du har laget en familie med bare damer(eller menn I jan Thomas' tillfelle), så bare "Grab your cocks".

  • PS: Dette virker bare hvis du ikke har hatt deg på lenge, pga den dårlige grafikken, ikke at jeg har erfart dette altså.

Nå for tiden har the sims 3 kommet ut: Ingen vet hvordan det er, fordi etter det forrige spillet kjøper ingen det. Det jeg gjetter på, er bedre grafikk, og hetere pornoscener.

Jeg er homo, Jeg er en hore , Jeg er heterogen , Jeg er en geit! sier simsene hele tiden!


Den Opprinnelige Grunnen Til Sims.[rediger]

Grunnet til at sims ble laget av en fyr i fjellene er at han egentlig var en spion for Al Quida som hadde i oppdrag å lage et spill så skrekkslaget som bare faen, at han laget en simulator slik at Al Quida terrorister skulle lære seg å kommunisere. Noen av de medvirkene som var med å lage sims, men som ikke ble vist i rulleteksten var:

  • Saddam Hussein ( Personen som laget sims språket)
  • Jens Stoltenberg ( Han som drakk opp all kaffen)
  • Rita Ottervik ( Hvor F**n er all maten?)
  • Mor di ( Pustelydene fra bakrommet, produktiviteten har aldri vært det samme)
  • Kakemonstret (Spiste alle sims diskene etter at de var ferdige. Teamet måtte starte på nytt)
  • Jan Thomas ( The Undertaker på en bokstavelig måte)
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
eo:La Simoj