Thor Heyerdahl

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Hellå! Aim just arrayvd in mai fantastik båt, kontiki five !»

- Thor Heyerdal

«Hellåo! Welcome to Lillehammer, aim just sæiling in mai fantastik boat!»

- Thor Heyerdal

«Æ spyr!»

- Gerd-Liv Valla om Thor Heyerdal

Generelt om Thor Heyerdal[rediger]

Det er knapt noen nordmann over eller ved siden av Thor Heyderdahl. Thor Heyerdahl ble født 6. oktober år 1914 i Larvik, og døde over hundre år senere. Han var gift med lars monsen, men hun døde av oppkast-overdose. Hvis du leter etter Thor Heyerdal, vil du mest sannsynlig treffe han der mennesker ikke har vært før. Han er først til alt, og snakker ganske godt engelsk.Thor heter egentlig kalle bernt og liker og dø han var en utro løgner.

Utdanning[rediger]

Han fikk sin folkeskikk og nysgjerrighet inn gjennom øyne og ører mens han gikk folkeskolen på Thor Heyerdal barne, ungdoms- og videregående skole. Senere studerte han til doktorgrad i oppdagelse ved universitet i Kristiania samtidig som han tok kveldskurs i flåtebygging på folkeuniversitetet. Sin sære engelske uttale lærte han ved å lytte til Linguaphoneplater på feil hastighet. Studietiden ble kun avbrutt av andre verdenskrig, hvor Thor reiste til nord for å slåss for fedrelandet.

Rappekarieren[rediger]

I 1186 gir Thor Heyerdahl ut "A MAN ON A OLD BOAT" siv jensen er også bakrundsartist i albumet Thor heyedal lagde atrtstnavnet "THDAL"


Oppdagelseskarriere[rediger]

The Norwegian Thor Heyerdahl likte å bruke fly på sine eldre dager.

Sin første oppdagelse gjorde Thor allerede når han var 2 år, da han ble med Liv Ullmann hjem for å lære engelsk. Liv tok ham med til den til da for nordmenn flest ukjente byen, Trondheim. Oppdagelsen av Trondheim gjorde gutten så henrykt og glad at han etter kort tid avbrøt engelskundervisningen for å starte på en doktorgrad i oppdagelse.

Som nyutdannet oppdager dro Thor til en bitte liten øy Stillehavet; Aku Aku. Her ville han bo og leve ett år sammen med de siste gjennlevende kannibalene for å finne seg selv. Et år på Aku Aku gikk fort, Thor oppdaget sitt sanne jeg og lærte mye om mangt på øya, før han etterhvert seilte videre til Sør-Amerika.

Vel iland, møtte Thor en gutt som het Fredag. Thor og Fredag fikk en idé; kople flåtebyggerkunnskapene fra folkeuniversitet med oppdagelseskunnskapen. Han fikk i hu og hast bygd en flåte, og seilte ut fra Peru mot Asia sammen med fire andre nordmenn og en svenske for å oppdage nytt land. Flåten ble døpt King Tiki Tiki, og på første påskedag ble det full klaff; Thor oppdaget Fauske. Dette er kanskje Thor mest kjente oppdagelse den dag idag.

Dette ga Thor mersmak. Han fikk klippet sammen en realitydokumentar om livet ombord på flåten som fikk Oscar på første forsøk. Med pengeinntektene fra filmen og bøker om oppdagelsene hadde Thor nå god rå til å prøve på en ny ferd. Denne gangen la han ut fra Afrika til Sør-Amerika over Atlanterhavet for å finne Atlantis. Dessverre sank den første flåten Ra I etter få døgn på havet. Litt idéløs og motløs lot Thor Ra II bygge. Han seilte nok en gang for å finne Atlantis, men den gang ei. Men midt ute på havet oppdaget han istedet en stor lysende kule på himmelen! Thor hadde oppdaget månen. Ra-ferdene ble dermed ikke bortkastede likevel, med de viste Thor at tidligere tiders mennesker også kanskje kan ha vært på månen.

Nå var det bare et verdenshav igjen; det Indiske hav. Thor lot flåten Tigris bygge, og seilte fra India til Afrika for å bevise noe nok en gang. Men på vei opp til Egypt havnet de midt i krigssonen og måttte se flåten gå opp i røyk. "Flåte får være flåte for denne gang" tenkte Thor, og reiste til USA og Canada for å oppdage ukjente indianerstammer. Han oppdaget videre at disse indianerstammene kanskje er etterkommere av mennesker fra Hawaii. Deretter gikk turen til Syden og Teneriffe for å oppdage pyramider på øyene her. Lignende pyramider oppdaget Thor senere på Maldivene i det Indiske hav og i Kina. Alle disse oppdagelsene var for Thor tegn på tidligere tideres kontakter mellom ulike sivilisasjoner.

I forbindelse med oppholdet i USA kom Thor Heyerdahl i kontakt med Carl Sagan som da var direktør for NASA. Basert på balsa-inskripsjoner Heyerdahl hadde oppdaget ved Titicaca-sjøen, utarbeidet de et prosjekt for å undersøke om det fantes etterlatenskaper etter reptilerMånen. Prosjektet endte med å avdekke endelig bevis for utenomjordisk liv, og medførte enorme teknologiske framskritt. Imidlertid førte det store frigjørende potensialet som lå i den nye teknologien til at Illuminati grep inn, drepte alle de involverte NASA-ansatte og tvang Heyerdahl og Sagan til å diskreditere seg selv ved å framsette en rekke åpenbart idiotiske teorier på sine opprinnelige fagfelt. Før dette rakk de imidlertid å benytte en tidsuavhengig telepatisk radio til å plante sine opplevelser i hodene til Arthur C. Clarke og Stanley Kubrick, som i sin film 2001: En romodyssé gir en eksakt sannferdig gjengivelse av prosjektet.

Slutten av sin oppdagelseskarriere brukte Thor, kun avbrutt av OL i 1994, til å grave ut oppdagelser som tyder på at vikingene kom fra Armenia og også spredte seg til India. Både språk, muntre historier og arkeologiske funn tyder på dette. Hovedpersonene blant dette folket fra Armenia kan ha vært de mytologiske gudene Odin og Thor, som ifølge Thor Heyerdahl kan ha vært virkelige mennesker. Heyerdahl forsøkt på snedig vis å vri seg unna Illuminatis mentaltvang ved å starte en parallell forskerkarriere som sosiologi, der han ivrig utforsket samfunnsendringer som kan spores tilbake til utenomjordisk kontroll av livets gang på Jorda, gjennom Illuminati, også kalt Illuminati. Hans teori om koblingen mellom utbredelsen av BRIO-leker og såkalte konspirasjonsteori har imidlertid ikke fått særlig utbredelse utenfor Ikkepedias opplyste kretser.

Arven fra Thor Heyerdahl[rediger]

Foruten å få landets største skole oppkalt etter seg og et eget muséum over sine oppdagelser i Oslo - Kon Tiki muséet - har Thor Heyerdahl (sammen med Gerhard Heiberg og Turboneger) bidratt til å sette Norge på verdenskartet og fått omskrevet verdenshistorien.

Alt i alt, i tillegg til å oppdage for å nevne noe, Trondheim, seg selv, Påskeøya og Månen, har Thor bevist på at indianerne kan være etterkommere av folk fra Hawaii som kanskje er etterkommere av folk fra Påskeøya som muligens er etterkommere av folk fra Sør-Amerika som godt kan være etterkommere av folk fra Afrika (som kanskje kan ha hatt mulighet til kanskje å ha besøkt månen), som kan være etterkommere av folk fra India som mye tyder på er etterkommere av vikingene som kanskje egentlig er etterkommere av guden Thor. R.I.P thor heyrdahl! nå er han død. rip in peace