Thor Hushovd

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«I da' følår e mæ kjempebra!»

- Thor Hushovd om utsiktene til femte etappe av Touren«E hadde dårlie bein, og det nytter jo ikkje å spurte da Mækkjuen og Båonen ikkje gir mæ så mye plass som æ trengår!»

- Thor Hushovd om etter femte etappe av Touren«E hadde tunge bein i da', og det ble ikkje bere da Mækkjuen og Båonen konspirerte mot mæ.»

- Thor Hushovd etter sjette etappe av Touren«I da' var det mange ting som gikk galt. Mækkjuen og Båonen hadde på få'hånd fylt setet mitt med vann, slik at det ble et par ekstra gram å dra på. I tillegg glemte e å barbere leggene, så erodynamikken blei ikkje heilt optimal. »

- Thor Hushovd etter sjuende etappe av Touren«E er i god fååm (red.an. form) men hadde tunge bein. I tillegg var sportsdrikken i saftflaska for sterk, så e kunne ikkje drikke så mye og da ble det for mye å dra på opp fjellene.»

- Thor Hushovd etter åttende etappe av Touren«I da' følår e at det går min vei. Spurten fåregår i ein slag oppåvårbakke, så da kan e dra fram kreftene mine.»

- Thor Hushovd før niende etappe av Touren«E blei irritert av ein svær mygg som hadde satt sæ på låret mitt. Mi ha'kje så store mygg heime i Grimstad.»

- Thor Hushovd etter den niende etappe av Touren«I da' kunne e ha vunnet, men Eisel pressa mæ inn mot gjerdet, så e klarte ikkje å spurte ordntli.»

- Thor Hushovd etter tiende etappe av Touren«E hadde fortjent å vinne den grønne trøya i år au, men det blir ikkje sånn når e ikkje får det opptrekket e trengår på Sjampselysé.»

- Thor Hushovd om etter siste etappe av Touren«E liår ikkje Italia lie godt som Frankrike!»

- Thor Hushovd etter å bli sist av alle etter siste etappe av Giro d'ItaliaThor Hushovd er en mislykket født syklist, men mest kjent fra TV-seriene "Thor på villspor", "Thorsdags kveld fra Nydalen", "Du skal høre mye (fra Thor)", og ikke minst "Thoren" hvor han hadde rollen som Oksen fra Grimstad. Han er også kjent for å ha vunnet Mesternes mester i 2016, uten at han trengte å ta ut sitt beste.

Etter at han ble valgt inn som æresmedlem av Landsforeningen for Etterpåkloke ble hans posisjon som evig mester over unnskyldninger i etterpåklokskapens ånd forsterket ytterligere.

Han har vunnet flere etapper i Tour de France. Men det er fordi det var slag oppåvårbakke inn mot mål.


Thor Hushovd er også venn av proff-løgner Dag Otto Lauritzen.


Hushovd sykler ikke til jobb.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.